Dit jaar vliegen we er extra hard tegenaan, en daarom feesten we dit jaar maar liefst twee dagen lang! Op donderdag 26 mei en zaterdag 28 mei kan je op het Molenveld in Boechout terecht voor de bekende Sfinks Mundial formule: een gratis portie sfeer en gezelligheid voor jong en oud!

Luister, proef en ervaar het beste van cultuur uit alle hoeken van de planeet. Denk maar aan ons uitgebreid aanbod internationale streetfood, de knotsgekke kidz area, de gezellige wereldmarkt en bruisende concerten met fantastische artiesten!
We voorzien bovendien een paar surprise activiteiten op het terrein die je gegarandeerd versteld zullen doen staan!

Ontdek het volledige muziekprogramma!

Ook dit jaar staan we te popelen om enkele muzikale pareltjes met jullie te delen. Van reggae tot cumbia en van folk tot hip hop – het passeert allemaal op ons Sfinks Mundial podium. Niets minder dan prachtige muziek en ambiance van begin tot einde, al zetten we deze acts graag extra in de kijker:

Mythique Rumba

Congolese rumba van de bovenste plank.

Gaisha

Oosterse ritmes en psychedelische grooves.

Anna Hodorovskaya

dé Oekraïense popsensatie en stem voor vrede.

Orquesta Pegasaya

Latijns-Amerikaanse salsa met een stevige dosis plezier.

Deelnemen aan ons bruisende team?

Al sinds 1974 organiseren wij kleurrijke festivals met straffe medewerkers. Om onze events gratis te houden voor iedereen, moeten we een beroep doen op gemotiveerde vrijwilligers. Wil jij ervaren hoe zo’n feest achter de schermen verloopt? Of wil jij ons team helpen om van Sfinks Mundial een onvergetelijk succes te maken? Contacteer ons via medewerkers@sfinks.be of schrijf je meteen in!

Schrijf je nu in als vrijwilliger

Voor meer informatie en een antwoord op al jouw vragen kan je terecht op onze website: www.sfinks.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over