Nadat Jan Smit vorige week donderdag, dankzij een pak vooruitbestellingen, al een Gouden Award mocht ontvangen voor de verkoop van meer dan 25.000 ex. van zijn nieuwe album 'Jij &Ik' in Nederland...een dag voor het album officieel uitkwam, haalt Jan ook in Vlaanderen een "straffe stoot" uit. Na slechts 2 dagen verkoop, komt 'Jij & Ik' in Vlaanderen binnen op #7 in de Ultratop Albumcharts. "En dat zonder dat ik tot op heden enige promotie ben komen maken bij jullie", zegt een verwonderde Jan Smit.

Door een overvolle agenda, heb ik me momenteel nog niet kunnen vrijmaken om in Vlaanderen op bezoek te komen om mijn nieuwe album 'Jij & Ik' te promoten. Maar daar komt spoedig verandering in hoor, ik laat mijn trouwe Vlaamse fans zeker niet in de kou staan! Sterker nog, van 4 tot en met 10 oktober zal ik bij jullie aanwezig zijn voor mijn persoonlijke 'Ronde van Vlaanderen'! Ik kom interviews geven, fans ontmoeten, signeersessies houden...en hopelijk ook een Belgisch biertje drinken", lacht Jan.

'Jij & Ik', het nieuwe album van Jan Smit, ligt nu in de winkel en is ook HIER te koop via Itunes! Naast de gebruikelijke cd-versie, is er van 'Jij & Ik' ook een gelimiteerde eerste oplage in een luxe uitvoering, waar een extra cd bij zit waarop Jan vijf van zijn ‘Oud Hollandsche Klassiekers’ heeft opgenomen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over