Hij werd de winnaar van Radio 2's Zomerhit, met "Skwon Meiske", kreeg zijn allereerste MIA, behaalde platina met zijn debuutalbum 'Speeltijd' en verzorgde op Werchter Boutique het voorprogramma van wereldster Robbie Williams. 2017 was voor Niels Destadsbader een jaar om in te kaderen. Maar ook 2018 ziet er veelbelovend uit. Een nieuw album is in de maak en ook zijn deelname aan het populaire VTM-programma 'Liefde Voor Muziek' is volgend voorjaar te zien in vele huiskamers.

Niels déélt die liefde voor muziek al jaren met zijn trouwe kompaan en goede vriend Miguel Wiels. Na enkele jaren samen liedjes schrijven zijn ze nu klaar voor een vólgende stap. Voor het eerst treden 'Niels & Wiels' sámen op, en dat levert een avond vol fijne muziek, grappige verhalen en eerlijke vriendschap op. Een avond waar je absoluut bij wil zijn.

Niels en Wiels kondigen vandaag 4 exclusieve shows in Vlaanderen aan: Op woensdag 9 mei in de Gentse Capitole, vrijdag 11 mei in het Kursaal in Oostende, zondag 20 mei in het Ethias Theater en op zaterdag 2 juni in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Tickets voor deze shows zijn vanaf nu beschikbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Niels Destadsbader & Miguel Wiels
Datum: 
9 mei 2018
Locatie: 
Capitole, Gent

Reservatie:

Meer over