Producent De Komedie Compagnie is een bezige bij. Na drie nieuwe producties en één tourvoorstelling repeteren ze op dit ogenblik volop aan dé partykomedie van 2014: Een Perfect Huwelijk van de hand van Robin Hawdon. 

Ook deze keer wordt niets aan het toeval overgelaten en kiest De Komedie Compagnie voor kwaliteit. Regisseur Dirk Lavrysen werd aan het werk gezet met een topcast. Komediekleppers als Danni Heylen, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia en Britt Van der Borght repeteren samen met nieuwkomers in het genre,  Fleur Brusselmans en Ann Van den Broeck. Naast de acteerprestaties komt er nog heel wat kijken bij de voorbereidingen van deze productie. Vandaag mocht modeontwerper Nicky Vankets zijn creaties die hij maakte voor deze komedie, voorstellen aan de pers. Bovendien opende de tandem achter De Komedie Compagnie, nl. Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier,  met trots de vernieuwde foyer van Theater Elckerlyc, dit in samenwerking met THEARENT. Sinds kort  zorgen zij voor een nieuwe wind binnen dit receptief theater. Kortom, reden genoeg om met het hele team een taart aan te snijden. Laat het dan natuurlijk een bruidstaart wezen...

Showbizz-ontwerper Nicky Vankets ontwierp de bruidskledij voor de komedie compagnie

Bij een komedie waar de voorbereidingen van Een perfect huwelijk getroffen worden, hoort een prachtige bruidsjurk en een 'very smart' pak voor de bruidegom. De vaste styliste van De Komedie Compagnie, Griet Van Landeghem, contacteerde Nicky Vankets. Heel wat zangers en zangeressen en bekende artiesten laten zich kleden door Nicky Vankets. Hij ging enthousiast aan de slag. "Ik kreeg carte-blanche voor de creatie, zolang het maar duidelijk de bruidssfeer uitstraalde... dat is natuurlijk heerlijk voor de creativiteit van een ontwerper als je dit vertrouwen krijgt". Nicky ontwierp eerder kledij voor podiumacts van artiesten maar dit is zijn eerste theateravontuur. "Ik koos voor een meer 'klassieke' bruidsjurk, omdat het in deze voorstelling natuurlijk belangrijk is te benadrukken wie er in het huwelijksbootje stapt. Meestal creëer ik voor bestaande, échte personen. Dit is dus een bijzonder boeiend uitstapje."

Er waait een nieuwe wind in Theater Elckerlyc

De foyer van Theater Elckerlyc kreeg een frisse en opvallende make-over. Het team achter De Komedie Compagnie, nl. Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren, baat sinds kort ook de concessie uit van Theater Elckerlyc. Theater Elckerlyc wordt vooral een receptief theater voor kwaliteitsvolle voorstellingen voor een breed publiek. Ook bedrijven kunnen er terecht voor de organisatie van congressen, productpresentaties of een fijne VIP-traktatie. De foyer werd als eerste aangepakt, zodat de theaterbelevenis voor de bezoeker nog completer is. Deze straalt nu een warme, klassevolle sfeer uit en is ruimer geworden. In samenwerking met het bedrijf THEARENT steekt de foyer ook letterlijk 'in een nieuw kleedje' via een ingenieus WENTEX - systeem. De wanden kunnen immers gepersonaliseerd worden. Alweer een theaterprimeur in Vlaanderen. Kris De Bruyne ontwierp de indrukwekkende fotocollage in de foyer.

Een perfect huwelijk, de partykomedie van 2014

De Komedie Compagnie zit op kruissnelheid. Nog enkele weken geduld voor het theaterpubliek. Op 25 april gaat Een perfect huwelijk van Robin Hawdon in première, met Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren, Danni Heylen, Fleur Brusselmans en Ann Van den Broeck.

Regisseur Dirk Lavrysen is bijzonder enthousiast over deze voorstelling. "De setting is alvast ideaal om mee aan het werk te gaan... Een bruidegom wordt wakker in de bruidssuite met een gigantische buil op zijn hoofd en naast hem in bed, een onbekend meisje! Hij herinnert zich zo goed als niks meer van het vrijgezellenfeest dat hij de avond voordien organiseerde om zijn vrijgezellenbestaan vaarwel te zeggen. Geef toe, het theaterfeest kan beginnen... Ik ben ervan overtuigd dat het publiek ongelofelijk gaat genieten en meeleven met onze bruidegom in Een perfect huwelijk". 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Een Perfect Huwelijk
Datum: 
Vanaf 25 april 2014
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

070 691 002
Meer over