Staf en Mathias Coppens, Karen Damen, Pieter Aspe, Rob Vanoudenhoven, Rik Torfs, Ray Cokes en de spelers van Club Brugge… allemaal zagen ze al met hun eigen ogen hoe Nicholas het onmogelijke mogelijk maakt. Gemiddeld 789.000 kijkers (live +5) – en nog eens 390.000 bij de herhaling op zondag (live +2) – stemden af op de vorige aflevering van Nicholas. Op donderdag 5 maart 2015 is het de beurt aan Sofie Dumont om zich in haar eigen keuken te laten verbluffen door Nicholas’ talent.

In de vierde aflevering van Nicholas zorgt de magic man voor een vleugje magie in De Keuken van Sofie. Al moet Sofies materiaal er wel aan geloven. Zonder enige moeite buigt Nicholas twee eetlepels én laat hij de VTM-chef zelf de truc uitvoeren. “Zeg, blijft gij lang? Want zo al mijn materiaal kapot doen…”, lacht Sofie haar verbazing weg.

Van De Keuken van Sofie trekt Nicholas de straat op. Aan een strandbar, in het lunapark of in de frituur verrast hij toevallige toeschouwers met zijn magische talenten. In Leuven springt hij een restaurant binnen, voor iemand als Nicholas een bijzonder inspirerende plek. Alle elementen voor een magische belevenis zijn er aanwezig. En dat zullen de drie vrouwen die zijn pad kruisen geweten hebben. Hun wijnglas neemt binnen de kortste keren een bijzondere vorm aan.

Omdat Nicholas zichzelf al eens graag uitdaagt, heeft hij in het casino een date met pokerspeelsters Camille en Charlotte. Zij kennen de ‘truken van de foor’ als geen ander en zullen Nicholas nauwlettend in de gaten houden. Slaagt hij erin de kritische dames te verbluffen op hun eigen terrein? En kan hij ook Belgium’s Got Talent-presentator Koen Wauters wegblazen met een kaartentruc?

De volledige afleveringen van Nicholas zijn na uitzending 4 weken lang gratis te bekijken via vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: