Je eerste kerst bij je schoonfamilie, een vijfgangendiner met je vrienden thuis of uit eten in een chique restaurant met uitzicht over de stad. Wat je plannen ook zijn, iedereen wil er fantastisch en stralend uitzien tijdens de feestdagen. De planning en de voorbereidingen verlopen op rolletjes, maar dan is het bijna zover … je kijkt in je kast en de paniek slaat toe:

What to wear?

Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de verschillende absolute fashion icons uit series die te zien zijn bij Netflix.

Claire Underwood uit ‘House of Cards’

Elegant, minimalistisch maar altijd stijlvol, dat is Claire. Wil je deze kerst als een echte Claire Underwood op het kerstdiner verschijnen? Keep it simple and classy! Focus je, net als Claire, op kleding in één kleur in variërende tinten, vol strakke lijnen en moderne architectonische details. Kies voor enkele subtiele accessoires in kleuren die passen bij de tint van je kleding. Claire’s kleding is vaak op maat gemaakt en sluit daarom mooi aan op haar lichaam.

Ga op zoek naar de perfecte pasvorm om zo je vrouwelijke vormen perfect tot hun recht te laten komen en iedereen te overdonderden met je schitterende curves. Goed nieuws voor fans van Claire (Robin Wright), ze komt volgend jaar terug in House of Cards seizoen 3 bij Netflix!

Olivia Godfrey uit ‘Hemlock Grove’

Wil je er deze Kerst net zo uitzien als de mysterieuze Olivia uit Hemlock Grove? Hul jezelf dan volledig in het wit, want wit is de kleur van Olivia Godfrey! Wit staat voor goedheid, onschuld, zuiverheid, openheid en smetteloosheid. Olivia is zelf misschien geen engeltje, maar door je volledig in het wit te kleden straal je wel als een echte kerstengel tijdens het kerstdiner. Gebruik deze all white outfit om je van je beste kant te laten zien of om, net als Olivia Godfrey, je ware aard te verbergen.

Geef je outfit een sexy en mysterieuze twist door enkele rode of zwarte accessoires toe te voegen. Olivia (Famke Janssen) zelf straalt trouwens weer volop in het nieuwe én laatste seizoen (3) van Hemlock Grove, volgend jaar te zien bij Netflix.

Donna Paulsen uit ‘Suits’

Wie heeft ooit gezegd dat secretaresses er saai uit moeten zien? De beeldschone steun en toeverlaat van Harvey Specter doet dit in ieder geval niet. Wil je deze kerst zakelijk maar toch sexy aan tafel verschijnen? Duik dan in de garderobe van Donna. Donna is een feministische vrouw en dit is terug te zien in haar op en top vrouwelijke kledingstijl.

Accentueer je vrouwelijke vormen door te kiezen voor comfortabele jurkjes die mooi langs je lichaam vallen. Kies net als Donna eens voor een jurkje met een V-hals om het accent op je decolleté te leggen. Wil je deze power woman in actie zien? Seizoen 1 en 2 van Suits zijn nu te zien bij Netflix en goed nieuws voor fans, vanaf 2 december ook seizoen 3!

Aria Montgomery uit ‘Pretty Little Liars’

Houd je meer van een donkere edgy stijl? Aria Montgomery uit Pretty Little Liars staat bekend om haar unieke, grunge stijl met veel donkere tinten. Ga net als Aria voor een outfit in het zwart, bruin, grijs, bordeaux of aubergine. Speel met verschillende structuren en patronen in deze donkere tinten en creëer zo een unieke look. Stap uit je comfortzone en kies voor aparte prints, let hierbij wel op dat je te felle kleuren vermijd. Aria staat bekend om haar korte rokjes en jurkjes die ze combineert met hoge kniekousen. Kies voor motorboots om je look een stoere twist te geven. Aria (Lucy Hale) is nu te zien in seizoen 1 t/m 5a bij Netflix, daarnaast is binnenkort ook het laatste deel van seizoen 5 wekelijks bij Netflix te zien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over