Michelle Yeoh en Donnie Yen schitteren onder regie van Yuen Wo-Ping in de opvolger van de met een Oscar bekroonde film uit 2000.

Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend, het volgende hoofdstuk in de sage die is gestart met de epische vechtfilm van Ang Lee (die door zowel critici als publiek zeer positief werd onthaald), gaat op Netflix en in een aantal IMAX®-bioscopen wereldwijd in première op 28 augustus 2015.

Deze film, geproduceerd door The Weinstein Co., borduurt verder op de thema’s uit de oorspronkelijke film, maar vertelt ook een eigen verhaal: over verloren en prille liefdes, een legendarisch zwaard en de laatste kans op verlossing. En dit alles tegen de achtergrond van adembenemende actiescènes.

De regie is in handen van de bekende martial arts choreograaf (The Matrix trilogie en Kill Bill 1 en 2) en regisseur (Tai Chi Master) Yuen Wo-Ping. Actrice Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon, The Lady) herneemt haar rol als Yu Shu-Lien en Donnie Yen (Ip Man 1 en 2, Monkey King 3D) als Silent Wolf.

Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend wordt op dit moment gedraaid in Nieuw-Zeeland.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: