Youri vanlommel

Na hun succesvolle serie shows in Shenzhen en het optreden op Nationale Chinese TV, dat door meer dan 500 miljoen mensen gezien is, is Magic Unlimited opnieuw gevraagd om op te treden in China. Dit maal in de grootste stad van het land, Shanghai. Daar zullen ze tot en met 8 oktober avond aan avond optreden in een theater met 1.500 zitplaatsen.

Voor de avondvullende theatershows zijn reeds duizenden tickets verkocht. Opvallend is dat de duurste toegangskaarten omgerekend meer dan €100,-- per stuk kosten! Meer dan de helft van de shows die Oscar, Renzo, Mara en Steven geven, zijn op voorhand al volledig uitverkocht.

Oscar Kazàn is buitengewoon verbaasd over de stormloop op hun magische theatershow.
“De vorige keren dat we in China hebben opgetreden, waren de shows ook een enorm succes. Nu is het echter een iets ander verhaal door de enorme zaal met meer dan 1500 zitplaatsen en de in onze ogen dure tickets. Het leven in China is doorgaans veel goedkoper dan in Nederland. Een hoofdgerecht in een restaurant kost hier in Shanghai nog geen 2 euro.

Ondanks dat, kopen de Chinezen massaal entreebewijzen voor onze show, terwijl deze tickets echt vele malen prijziger zijn dan in Nederland. Dat is wel heel bijzonder!”

Europese Tournee

Direct na het Chinese avontuur vliegt Magic Unlimited naar Berlijn, waar ze vanaf 12 oktober maar liefst 4 maanden in het Wintergarten te zien zijn. Na Duitsland komt Magic Unlimited naar een Nederland voor een tour van 27 februari t/m 29 maart. Vanaf april is het magische drietal op tournee in Frankrijk

-Steven Kazàn is als comedian onderdeel van de show van Magic Unlimited. Hij komt vanuit China naar Nederland en is van 13 oktober t/m 21 oktober beschikbaar voor interviews.

-Magic Unlimited (Oscar, Renzo & Mara Kazàn) zijn in China beschikbaar voor interviews via webcam. In China is het 6 uur later.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over