Er valt zoveel te beleven op tv, dat het haast onmogelijk is om met álles mee te zijn. Nathalie Meskens wil daar iets aan doen. Vanaf woensdag 3 september blikt zij in de speelse panelshow Beste Kijkers wekelijks terug op wat er zich de voorbije televisieweek heeft afgespeeld.

Nathalie Meskens: “Veel televisie kijken en er nadien in goed gezelschap over kletsen? Mij hoor je niet klagen! Nee, serieus: zo kort op de actualiteit spelen, is natuurlijk erg spannend. Speciaal voor de kijker hebben we de hele week tv gekeken. Nationaal, internationaal, regionaal, digitaal of op het videokanaal: alles hebben we gezien. En ‘we’, dat zijn ik en mijn vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder, die elk wekelijks een bekende Vlaming meebrengen die de voorbije 7 dagen in de actualiteit te vinden was. De inzet: wie van hen zijn de Beste Kijkers?

De Spelrondes

In 5 spelrondes blikt Nathalie op een speelse manier terug op de leukste, grappigste, ontroerendste, of soms ook ernstige fragmenten die de afgelopen televisieweek te zien waren. Tussen de rondes door wordt ook tijd gemaakt voor andere beeldoverzichten en de verrassende reacties die die teweeg brengen in de gezellige studio. De 5 spelrondes even op een rij:

Ronde 1: Wat is het nieuws?

Vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder, elk geflankeerd door een BV, krijgen een reeks fragmenten van de afgelopen tv-week te zien. Aan de teams om te raden over welke beelden het gaat.

Ronde 2: Waar kijken ze naar?

Beste Kijkers gaat op bezoek in de huiskamer van bekende duo’s, koppels en hun familie, terwijl ze naar een programma kijken. De teams volgen hun blikken en luisteren naar hun reacties. Welk programma bekijken ze?

Ronde 3: Waar is de tijd?

De rijke televisiegeschiedenis telt duizenden gezichten die het kleine scherm ooit flankeerden. Herkennen de teams een persoon die ooit succesvol was op tv?

Ronde 4: Hoe loopt dit af?

“Hoe loopt dit af?” is de eenvoudige vraag van ronde 4, maar daarom is deze niet altijd even makkelijk. Tine, Sven en ‘hun’ BV’s raden hoe enkele fragmenten eindigen.

Finale: Wie lacht het laatst?

“Wie laatst lacht, best lacht.”, luidt het gezegde. Niets is echter minder waar in de finale van Beste Kijkers. Hier is alles nog mogelijk want deze laatste ronde is goed voor 10 punten. Zelfbeheersing en concentratie zijn het enige wat telt om deze ultieme proef te winnen, want de opdracht voor beide teams luidt: verboden te lachen.

Aflevering 1 op woensdag 3 september 2014 om 21.40 met Natalia en Karl Vannieuwkerke

Deze zomer was hij 47 dagen onafgebroken op televisie te zien, en op woensdag 3 september vormt Karl Vannieuwkerke in Beste Kijkers met tv-maniak Sven De Ridder een goed team. Tine Embrechts wordt bijgestaan door de Kempense diva Natalia, die vanaf vrijdag 5 september 2014 wekenlang in de jury van The Voice Kids zetelt.

Wie heeft het best opgelet de voorbije week? Ontdek het vanaf 3 september 2014 elke woensdagavond om 21.40 in Beste Kijkers.

Nathalie Meskens roept de hulp van de kijkers in

Elke week roept Nathalie Meskens ook de hulp van de kijkers thuis in. Zij kunnen haar laten weten welke fragmenten zéker niet mogen ontbreken in de volgende uitzending. Heb je iets opvallends gezien of eenvoudigweg iets supergrappigs? Laat het Nathalie dan weten via bestekijkers@vtm.be.

Het fragment van de kijker dat de uitzending haalt, is goed voor een tablet en een jaar gratis Stievie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: