De jonge gehypete Belgische illustrator Musketon wil de wereld veroveren. Als creatieve raket met social media als branding tool staat niets hem in de weg. Zo dook Musketon’s Angrybear-T-shirt op in een clip van het New Yorks DJ-duo ‘The Chainsmokers’ die al meer dan 55 miljoen YouTube-hits kreeg. Musketons talent voor designs werd ook opgemerkt door NIKE, voor wie hij uit het niets een T-shirt mocht ontwerpen. Hij maakte daarnaast ook al een T-shirt voor superster-DJ Steve Aoki. Musketon’s designs veroveren stilaan de wereld. Vandaag kan Musketon nog een coole collab op zijn conto schrijven, want hij gaat in zee met MTV Mobile, het mobiele platform van de legendarische jongerenzender MTV.

Gif Me More Creativity

Met een project onder de noemer “Gif Me More Creativity” richten MTV Mobile en Musketon een platform op om jongeren aan te zetten tot meer creativiteit. A match made in heaven! Musketon groeide op met MTV en is een echte MTV-millennial. Hij is een social media-meester die elke kans grijpt om aan selfpromotion te doen en nieuw werk te sharen met de wereld. En laat het nu net dat zijn waar MTV Mobile voor staat: celebrating youth, connected 24/7, sharing stories and killing boring!

De Musketon Case Creator

Met “Gif Me More Creativity” lanceren MTV Mobile en Musketon de “Musketon Case Creator”, een online tool waarmee jongeren hun unieke MTV smartphone case kunnen ontwerpen met exclusieve designs van Musketon. Het resultaat? Een origineel, eigen ontwerp, gesigneerd met een persoonlijke “Gif Me More”-handtekening. Wie wil kan het in 30 seconden fiksen, maar langer ontwerpen is natuurlijk veel meer fun! Een limiet is er niet: jongeren kunnen de ontwerper in zichzelf loslaten en zoveel ontwerpen creëren als ze willen.

What’s in it for me? Ontwerpers kunnen hun eigen ontwerp winnen als een smartphonecase. MTV Mobile en Musketon zullen meer dan 200 cases weggeven. Iedereen die meedoet, kan winnen, zeven dagen lang. De actie start op 23 april en loopt tot 30 april. Wie wint, krijgt zijn unieke smartphonecase mooi verpakt opgestuurd met een paar leuke, hippe Musketon stickers erbij. Volg de campagne via facebook.com/gifmemoremtv en gebruik de volgende hashtag #MusketonforMTV.

En dit is niet alles! MTV Mobile en Musketon organiseren bovendien een exclusieve Club MTV party als ultieme afsluiter van deze fijne samenwerking. Club MTV–The Musketon Edition vindt plaats op donderdag 8 mei 2014 in de Hasseltse Forty Five club. Het belooft alvast een knaller van formaat te worden.

Over Musketon

Musketon aka Bert Dries is een 24-jarige getalenteerde illustrator en social media genius met meer dan 36 000 volgers op Instagram alleen al. Musketon is al vijf jaar aan de slag als illustrator maar werd pas echt populair toen hij zijn designs liet printen op T-shirts en sweaters. Hij werkte al samen met grote namen zoals Steve Aoki, Nike en Dr. Lektroluv. Momenteel loopt zijn eerste tentoonstelling in Aloft Brussels. Bekijk het werk van Musketon via www.musketon.com of volg hem op Instagram, Twitter of Facebook.

Over MTV Mobile

MTV Mobile is in België actief met Generation MTV, een GSM-abonnement in samenwerking met Proximus. Generation MTV-gebruikers genieten van voordelige tarieven én van exclusieve “Gif Me More MTV” voordelen. Onder de vlag van “Gif Me More MTV” creëert MTV Mobile een online platform om op lokaal niveau in interactie te gaan met jongeren en fans van MTV. Zo organiseren ze onder meer leuke wedstrijden waarmee je als Belgische jongere - ‘like a boss’ – kan meegaan naar de MTV Europe Music Awards of het Isle of MTV festival in Malta. Nu slaan ze de handen in elkaar met Musketon, waarmee ze samen het “Gif Me More Creativity” platform opzetten; inviting the country to get creative! Voor meer informatie over MTV Mobile: www.gifmemoremtv.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: