De geruchtenmolen draait al even op volle toeren. Enkele Europese landen werden eerder al verblijd met concertnieuws van Morrissey. Nu is het eindelijk ook de beurt aan België! Morrissey komt op 26 november naar Antwerpen.

Morrissey is terug met een splinternieuwe plaat. Een comeback die met superlatieven overladen wordt. Met 'World Peace Is None Of Your Business' voegt het Britse icoon een tiende solo-studioalbum toe aan zijn reeds indrukwekkende discografie. Twaalf tracks waarin het befaamde cynisme nooit ver weg is, maar tegelijkertijd ook een atypische levenslust hoorbaar is. Messcherpe lyrics, maar ditmaal ook een opvallend muzikale rijkdom in de melodieën. Dat is wellicht mede de verdienste van nieuwkomer Gustavo Manzur, een multi-instrumentalist die met trompet, flamencogitaar, castagnetten, accordeon en zelfs didgeridoo een verfrissende wind laat waaien. Kortom, de nieuwe Morrissey is een parel!

Naar aanleiding van de release trekt Mozzer er op uit en er staat een Belgische passage op het menu! Op woensdag 26 november houdt zijn Europese tournee halt in de Antwerpse Stadsschouwburg. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf woensdag 3 september om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Morrissey
Datum: 
Woensdag 26 november 2014
Locatie: 
Stadsschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over