Vanavond start op het stemmige binnenplein van Gruuthuse ook de intieme concertreeks binnen Moods! Aan de intrigerende Buika om de reeks te openen! Nils Frahm, Melanie De Biasio en Grupo Flamenco Jesus Carmona staan al te trappelen in de coulissen.

30 juli: Buika

Buika werpt zich met haar uitzonderlijk stembereik en hypnotiserende podiumverschijning op als één van de meest atypische maar boeiendste Spaanse artiesten van het moment. 'In haar muziek viert Buika alle hartstochten, van de vurigste tot de meest duistere', aldus regisseur Pedro Almodóvar, die haar muziek gebruikte voor de soundtrack van zijn film 'La Piel Que Habito'.

31 juli: Nils Frahm

Olafúr Arnalds, Jóhann Jóhannsson, Ludovico Einaudi ... het zijn gelijkgestemde zielen van pianist/componist/producer Nils Frahm. Met breekbare en meeslepende composities ontvoert hij zijn publiek naar een virtuoze microkosmos waar de stilte tussen de noten op gelijke voet leeft met de muziek zelf.

6 augustus: Mellanie De Biasio

Melanie De Biasio's mysterieuze stem vlijt zich elegant in de schaduw van Nina Simone en Beth Gibbons van Portishead. Ongrijpbare, bluesy jazz met een hoge gevoelsfactor én dito temperatuur. Jazz, but not as we know it!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Moods
Datum: 
25 juli - 7 augustus 2014
Locatie: 
Brugge

Reservatie:

Meer over