Het is vier jaar geleden dat de grote monstertrucks ons land nog eens bezochten, maar over twee weken zijn ze er weer. Deze spectaculaire Amerikaanse productie komt op 4 en 5 oktober naar het Sportpaleis in Antwerpen. Tijdens hun laatste show in 2010 bleven er 40 platgedrukte autowrakken smeulend achter in het Sportpaleis. Wie nog tickets wil voor deze show, moet zich haasten want de verkoop gaat razendsnel. Ondertussen zijn meer dan 15.000 tickets de deur uit. Maar voor de allergrootste fans zijn er opnieuw pitpassen verkrijgbaar. Een ontmoeting met je favoriete piloot? Op de foto met de meest waanzinnige truck? Dat kan op zaterdag- en zondagnamiddag in het Sportpaleis. Een unieke ervaring voor het hele gezin.

Unieke meet & greet met piloten en hun trucks

Voor wie oog in oog wil staan met de MONSTER JAM helden of een handtekening en foto wil scoren van de drivers, kan deelnemen aan de Pit Party. Dit is de unieke kans om alle monster trucks van dichtbij te bewonderen en de bestuurders te ontmoeten. Een unieke ervaring voor jong en oud.

Gravedigger (piloot Jon Zimmer), Maximum Destruction (piloot Morgan Kane), Spiderman (piloot John Seasock), Ironman (piloot Dustin Brown) en El Toro Loco (met de vrouwelijke piloot Becky McDonough) zijn al 5 van de 6 bekende trucks die het Sportpaleis zullen doen daveren.

MONSTER JAM is een krachtige show met adembenemende races en onvoorstelbare stunts en extreme acts. Een backflip met een monster truck? Alles kan : vaart maken, tegen een schans oprijden, met een monster truck de lucht ingaan, op z’n kop en dan... hopelijk weer op 4 wielen landen! MONSTER JAM is ongetwijfeld de meeste indrukwekkende show van het jaar. Elk jaar trekt Monster Jam in totaal 4 miljoen bezoekers over 350 shows wereldwijd. Na vier jaar komen de drivers van Monster Jam nog eens terug naar ons land. Deze show is dus een uitgelezen kans om hen nog eens aan het werk te zien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Monster Jam
Datum: 
Zaterdag 4 & zondag 5 oktober 2014
Locatie: 
Sportpaleis, Antpwerpen

Reservatie:

Meer over