Om Milow deze zomer nog in België aan het werk te zien, moet je op zaterdag 6 september afzakken naar Crammerock. Hij speelt er zijn tweede en laatste concert van deze festivalzomer, na Rock Werchter. Samen met de aangekondigde namen zoals Ms. Lauryn Hill, The Hives, Arsenal, Admiral Freebee en Buffalo Tom wordt de volledige affiche van het festival stilaan duidelijk. Volgende week worden er nog 20 (!) namen aan toegevoegd.

De populairste Europese singer-songwriter, de meest succesvolle Belgische liedjesmaker van het moment of onze eigen Jack Johnson? Geen titel is Milow te klein. Door massa's bejubeld voor zijn schitterende 'Ayo Technology' bewerking, of gekend van 'You Don't Know', 'You And Me (In My Pocket)' en 'Never Gonna Stop'... en de huidige meezinger 'Against The Tide'.

Milow speelde eerder al op Crammerock in 2007, toen het festival voor de eerste keer live-bands programmeerde op vrijdagavond. We zijn dan ook enorm fier dat hij, na de jarenlange succesvolle zwerftocht en vele harten te hebben veroverd, terug een plaatsje vindt in zijn drukke internationale agenda. Een uniek plaatsje, want het is de enige kans om hem deze zomer in ons land nog aan het werk te zien.

Twee dagen genieten van een zomerse cocktail met meer dan 50 bands, verspreid over 4 podia.

Het Crammerock Festival vindt plaats op 5 en 6 september in Stekene. Op vrijdag 5 september ontvangt Crammerock Ms. Lauryn Hill, Arsenal, Dizzee Rascal en Admiral Freebee. Op zaterdag 6 september staan The Hives, Milow, Buffalo Tom, The Subs, Channel Zero en Wilkinson op het programma.

In afwachting van nog enkele andere kleppers, kan je de voorlopige line-up wel al bekijken op de website van het festival: www.crammerock.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Crammerock 2014
Datum: 
5 en 6 september 2014
Locatie: 
Stekene

Reservatie:

Meer over