Europese radiohits, platina albums, uitverkochte zalen en een eigen platenlabel: het is hard gegaan voor Milow. Maar nog niet eerder stond Milow solo in Nederlandse theaters. Eind dit jaar en begin 2016 komt daar verandering in: Jonathan Vandenbroeck komt naar theaters in Groningen, Utrecht, Den Haag, Zwolle, Tilburg en Arnhem. Kaarten zijn nu te koop via de theatersites.

Al met zijn debuutalbum (2006) schiet Milow in de roos, dankzij superhit You Don’t Know. In 2007 opent hij Rock Werchter en weer een jaar later levert Ayo Technology, een akoestische cover van 50 Cent's single, de doorbraak in Europa op. Met You And Me (In My Pocket) en Little In The Middle stapelt Milow de succesnummers op.

Terug naar de roots

Ondertussen speelt Milow vijf keer op Werchter, is tijdens het WK voetbal vaste gast in Studio Brasil en brengt afgelopen zomer met Silver Linings zijn vierde langspeler uit. “Milow profileert zich meer als singer-songwriter dan als popster, met vooral ingetogen materiaal en arrangementen die spartaanser zijn”, schrijft De Morgen. Het overwegend akoestische album is een bewuste terugkeer naar Milows muzikale roots. Van daaruit groeit het idee om ook een reeks concerten volledig solo te doen. Met akoestische versies van oude songs, ruimte voor humor en storytelling, maar ook met voorproefjes van een gloednieuw vijfde album dat in aantocht is. En zo wordt Milows nieuwe Solo Tour geboren, die theaters in Groningen, Utrecht, Den Haag, Zwolle, Tilburg en Arnhem aandoet.

Ticketinfo

Tickets voor deze solo theatertour van Milow zijn nu te koop via de theaters van de tour.

MILOW – solo theatertour

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over