Drie maanden na de straffe comeback presenteert Millionaire met 'Love Has Eyes' een nieuwe single en video. Wie denkt een en ander te herkennen uit de video heeft gelijk, want het is een soort prequel van de geflipte video van de eerste single 'I'm not who you think you are'.

De video is ook gemaakt met hetzelfde team als de voorganger. 'Love Has Eyes' werd geregisseerd door Jonas Govaerts, bekend van de Vlaamse horrorprent Welp én voorganger van Vanhamel als gitarist van The Hickey Underworld. Die sloeg opnieuw de handen in elkaar met animatiewizard Jaak De Digitale, bekend van zijn visuals voor Evil Superstars, Vermin Twins en Chrome Brulée. De clip is een schouwspel in de sfeer van Blade Runner, waarin een meisje (gespeeld door de Gentse fotografe annex actrice Stine Sampers) ontvoerd wordt in een valies en waarin we ontdekken waar de magische toverdrank uit de vorige video vandaan komt.

De video wordt vandaag voorgesteld op Red Bull Music.

Over Millionaire / Tim Vanhamel

Na de snaren beroerd te hebben bij Evil Superstars en dEUS bracht Tim Vanhamel in 2001 een eerste album uit met Millionaire: ‘Outside The Simian Flock’. Muse en Queens of the Stone Age outten zich als fans en namen de band mee op tour. Opper-Queen Josh Homme, met wie Vanhamel kortstondig samenspeelde bij Eagles of Death Metal, tekende voor de productie van de tweede Millionaire-plaat, ‘Paradisiac’ (2005). Daarna maakte Tim Vanhamel met ‘Welcome To The Blue House’ (2008) een album onder eigen naam, stichtte hij onder meer Broken Glass Heroes en Eat Lions en vervoegde hij Magnus en The Hickey Underworld. 2017 markeert de grote terugkeer van Millionaire. Champagne!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over