Dinsdagavond hebben boezemvrienden Miguel Wiels en Peter Van de Veire in Café Corsari hun groot plan bekend gemaakt. Op zaterdag 14 maart 2015 worden beiden – voor één dag – cafébaas van Het Grootste Café Van Vlaanderen. 

Peter Van de Veire: “Stel je voor: je lievelingscafé met veel bier, sfeer, feestende mensen, al je vrienden én live-muziek. Feest-live-muziek. Maar dan … maal 1000 …Binnenkort is dit dus realiteit want op zaterdag 14 maart open ik met Miguel Wiels Het Grootste Café Van Vlaanderen, in de Lotto Arena in Antwerpen.”

Miguel en Peter bouwen de Lotto Arena om tot een enorm café voor een paar duizend feestvierders en ze nodigen die avond Vlaamse bands en artiesten uit mét feestgarantie. Café Flamand zal sowieso langskomen. Miguel Wiels: “Een Café in een Café: dat is sowieso twee keer prijs. Overigens is het zo dat In een goed café houdt de cafébaas rekening met zijn klanten. Dus kan het publiek zélf kiezen wie er op het podium mag van het Grootste Café. Dat doen ze op de site van het event waar wij graag luisteren naar hun stem."

De volgende maanden maken Miguel en Peter de namen bekend van de andere Grootste Café-gangers. Bekijk HIER alvast het filmpje.

Vanaf vandaag kunnen er trouwens tickets besteld worden, via www.hetgrootstecafe.beHet Grootste Café: het énige café met feestgarantie …

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Het Grootste Café Van Vlaanderen
Datum: 
Zaterdag 14 maart 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over