De organisatoren van Mister Gay Vlaanderen Bram Bierkens en Ivan Denis zijn door de Mr. Gay World president, Eric Butter, aangesteld als Directors of Mr. Gay World Europe.

Na twee succesvolle edities van MGV is de zoektocht naar de opvolger van Willem Joris begonnen. Op donderdag 12 februari 2015 zullen de 12 nieuwe finalisten worden voorgesteld. Als Mister krijg je de kans om België internationaal te gaan vertegenwoordigen op de Mr. Gay Europe en de Mr. Gay World verkiezingen.

De professionele en vernieuwende aanpak van het duo die het concept Gay ambassadeur in België terug op de kaart hebben gezet en hun positieve input tijdens de voorgaande MGE en MGW verkiezingen zijn ook de wereldorganisatie niet ontgaan. Bierkens en Denis stappen op vraag van MGW als jongste Directors ooit, mee aan boord van de organisatie als verantwoordelijke voor het continent Europa.

Hun taak bestaat erin om Mr. gay verkiezingen in alle Europese landen op te volgen, de Europese kandidaten die in aanmerking komen voor een deelname aan de MGW verkiezing te selecteren en de verkozen finalisten te begeleiden in hun voorbereidingen richting de finale.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: