Vanavond, 30 maart, gaf Iedereen beroemd in een special het startschot voor de campagne Iedereen tegen Kanker. Een maand lang zal heel Vlaanderen actie voeren tegen Kanker, met als hoogtepunt een liveshow op Eén op 26 april. De benefietsingle Iedereen is van de wereld was deze ochtend voor het eerst te horen op de radio en is intussen te koop ten voordele van het goede doel. Café Corsari start vanavond met de eerste Tombola tegen Kanker. Elke maandag verloten twee BV’s telkens vijf exclusieve prijzen.

De volgende vier weken wordt er onder meer stevig geklust, gekookt en 'gerost' tegen Kanker door Marleen Merckx, Linde Merckpoel, Tom Waes, Pascal Braeckman, Peter Van de Veire en Bartel Van Riet. Maar ook andere bekende Vlamingen, zoals Johan Boskamp, Karl Vannieuwkerke, Bart Peeters, Siska Schoeters, Umesh Van Gaver, Ben Segers, Thomas Vanderveken, Eva Mouton en vele anderen ondernemen actie. En ook de radio- en televisienetten van de VRT komen op tegen kanker.

  • Alles weten over Iedereen tegen Kanker? U vindt in pdf-bijlage onderaan de VOLLEDIGE PERSMAP met alle acties van de bekende Vlamingen die meedoen, wat er te gebeuren staat in Iedereen beroemd en Café Corsari en wat de andere VRT-netten van plan zijn.

Een maand lang BV’s in Actie Tegen Kanker

Vier weken lang zetten heel wat bekende Vlamingen hun schouders onder de actie Iedereen tegen Kanker. Maar uiteraard kan iedereen in Vlaanderen zelf een actie organiseren, hoe klein ook, zolang de actie maar geregistreerd wordt op www.iedereentegenkanker.be. Wat al deze acties hebben opgeleverd, komen we te weten in de grootse liveshow op zondag 26 april.

Enkele bekende Vlamingen geven nu al het goede voorbeeld. In een special van Iedereen beroemd vanavond komt de kijker onder meer al te weten welke acties Linde Merckpoel en Marleen Merckx organiseren met ‘rosse’ centen, hoe Bartel Van Riet en Peter Van de Veire jeugd-en andere verenigingen aan het klussen krijgen en wat Tom Waes en Pascal Braeckman van plan zijn met hun openlucht benefietrestaurant in Gent.

Ook Café Corsari doet zijn duit stevig in het zakje: met de Tombola tegen Kanker verloten ze elke week vijf exclusieve prijzen voor Iedereen tegen Kanker.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: