Jawel, hij komt terug, omdat hij het vorig jaar enorm naar zijn zin had op Suikerrock, omdat er zoveel fans waren die niet tijdig een ticket konden bemachtigen, maar vooral toch omdat hij zo’n enorm sterke artiest is!

Een artiest ook die niet graag achterom kijkt, of naar wat er misschien nog moet komen, maar zich graag focust op wat er nu is. Driehonderd keer per jaar spelen hoeft voor Borsato niet meer, en daarom zal je hem deze zomer ook slechts twee maal in België kunnen zien!

Als je hem vorig jaar de nokvolle Tiense Grote Markt in extase zag brengen , dan zal je opnieuw uitkijken naar een bijzonder fijn Borsato optreden op zondag 31 juli. De suiker op de verjaardagstaart voor 30 jaar Suikerrock!

Tickets voor zondag 31 juli, alsook combitickets zijn onmiddellijk beschikbaar via de ticketshop van Suikerrock, en via Ticketmaster.be. Meer namen volgen binnenkort.

Marco Borsato

Marco Borsato zit nu naar eigen zeggen in een fase waar de relativering het wint van de scoringsdrift, een moedige ingesteldheid van iemand wiens carrière de afgelopen twintig jaar één stijgende lijn was. Bewijzen hoeft hij immers niks meer, maar hij blijft de lat hoog leggen omdat hij dat zelf zo graag wil. “Is het niet belangrijker dat ik iets maak waarop ik gewoon trots ben, en dan verder maar te zien wat er gebeurt ?” legt hij zelf uit. Het resultaat mag er zijn, een knap album ‘Evenwicht’ dat eind vorig jaar verscheen, en daarnaast stond hij afgelopen najaar en deze winter 12 keer voor een uitverkochte Ziggo dome met Symphonica In Rosso. Een feit dat hij trouwens bijzonder blijft vinden, ook in deze fase van zijn carrière. Er is blijkbaar een gezonde balans tussen de honger van het publiek en het aanbod.

Zijn muziek blijkt bestendig tegen de vernieuwingen die elkaar opvolgen, zo was hij afgelopen jaar de meest gestreamde Nederlandse zanger op Spotify. Ook in digitale tijden blijft de basis hetzelfde : een goed liedje is een goed liedje.

300 keer per jaar spelen hoeft voor Borsato niet meer, dan wordt het mechanisch en routineus stelt hij, en daar is hij allergisch voor ; “Als ik er sta, wil ik ook echt alles geven.”. Dat hebben we hem vorig jaar op Suikerrock zien doen, en dat gaat hij dit jaar gewoon heel fijntjes opnieuw doen, de ontspanning en de goesting in de achterzak, een garantie voor een zeer fijn concert op zondag 31 juli 2016!

Family ticket

Zondag is traditioneel 'Family day' op Suikerrock en om dit extra in de verf te zetten is er sinds vorig jaar het 'Family ticket'. Het Family ticket is een voordelig gezinsticket dat alleen geldig is op zondag 31 juli voor een gezin met:

  • 2 volwassenen
  • Maximaal 4 kinderen met een maximum leeftijd van 12 jaar (op de dag van het festival)

Kinderen jonger dan 6 jaar krijgen gratis toegang, en voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar kan er ook een apart Kids ticket aangeschaft worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
29 juli - 31 juli 2016
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over