Het was alsof er een universeel plan was om alle puzzelstukjes in elkaar te laten passen. Toen Grammy Award-winnaar Nasri voor het eerst samen speelde met gitarist Mark Pelli, wisten ze beiden dat het voorbestemd was om samen muziek te maken. Als grote fan van The Police wou Nasri al langer een project dat reggae, rock, pop en soul combineerde. Toen Pelli begon te spelen, voelde alles natuurlijk aan. En zo hadden ze meteen een goede naam voor hun band, want de connectie tussen de twee en de muziek was “Magic!”

De sound van Magic!, dat Caraïbische invloeden met sprankelende melodieën vermengd, werd versterkt door drummer Alex Tanas en bassist Ben Spivak. De vier trokken in 2013 naar de studio om hun debuutplaat op te nemen, zonder afspraken of opgelegde grenzen. Het album Magic! ademt dan ook plezier en een hoop positieve kracht. “Het leven is al stresserend genoeg, wij willen er voor zorgen dat mensen goedgezind worden als ze ons album opleggen,” legt Nasri uit.

Als befaamde songwriter en producer (voor o.a. Justin Bieber, Pitbull en Chris Brown) kent hij de formule voor catchy nummers, die hij ook weer toepast op Magic! ‘Rude’ is simpel, maar onweerstaanbaar met de reggae-ritmes. ‘Let Your Hair Down’ is bedoeld om iedereen aan het dansen te krijgen. “We willen dat iedereen kan bijdragen tot ons muzikaal verhaal. Het gaat niet enkel over ons, het gaat over de muziek. Iedereen mag deel uitmaken van die positieve energie die muziek naar boven brengt.”

Kom mee dansen op 4 juni 2015 in Trix op het ritme van Magic!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Magic
Datum: 
4 juni 2015
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over