Louis Fierens uit Wijnegem heeft een van de grootste nummerplaten collecties ter wereld. Hij is er op 12-jarige leeftijd mee begonnen en heeft momenteel ongeveer 22 000 stuks in zijn bezit. Om elk onderdeel van zijn collectie een mooie plaats te geven, heeft hij twee arbeiderswoningen opgekocht. Elke centimeter van elke muur hangt vol met nummerplaten en Louis heeft zelfs draaipanelen voorzien in die woningen omdat de ruimtes te klein werden. Hij heeft nummerplaten in hout, plastiek, leder, geperste sojabonen, maar de meeste zijn uiteraard in metaal. Uit alle landen ter wereld heeft hij minstens één exemplaar, behalve uit Tadzjikistan. Wie Louis aan een nummerplaat uit Tadzjikistan kan helpen, zal hij eeuwig dankbaar zijn.

Dit is mijn huis

Patrick Trenson woont in het Jan Breydelstadion in Brugge. Samen met zijn vrouw (conciërge van Club Brugge) woont hij in een appartement boven het FCB-Kaffee (supporterscafé van Club Brugge) waar hij ook uitbater van is.

De man van de week

Matthias Hornberger, beter bekend als The Ice Dude, uit Duistland is 34 en hij werd wereldberoemd door dit internetfilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=zd7c5tQCs1I

Om promo te maken voor zijn nieuwe band Syskill wilde hij bij wijze van stunt eens door het ijs van een bevroren vijver springen. Tegen alle verwachtingen in brak het ijs niet en zijn ondertussen al bijna 35 miljoen youtube-kijkers getuige geweest van zijn pijnlijke val.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: