Amerika's meest energieke brassband komt voor drie concerten naar Nederland. Op 8 augustus staan ze in Patronaat (Haarlem), op 9 augustus in Bird (Rotterdam) en op 10 augustus als special guest bij UB40 + Madness op Strijp-S (Eindhoven). Daarnaast is de band op verschillende festivals te vinden deze zomer.

De kaartverkoop start a.s. woensdag om 10:00 uur via de websites van de zalen. De kaartverkoop voor het concert met UB40 + Madness op Strijp-S is reeds gestart.

De Amerikaanse brassband Lucky Chops heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De vijfkoppige band kenmerkt zich door een uniek geluid en een enorme energie on stage. De roots van deze band liggen bij de LaGuardia Arts Highschool in New York, waarna ze hun kunsten vertoonden op straat, in kleine zalen en in de New Yorkse metro. Een Zuid-Amerikaanse toerist staat aan het begin van hun carrière, want een opname die hij maakte ging viral op het internet. Binnen enkele dagen hadden miljoenen mensen de opname gezien en al snel volgde een Europese tour. Terug van hun tour werd Lucky Chops de huisband van de MTV talkshow 'Girl Code Live’ en zo maakte een breder publiek kennis met de muzikale en magische trekken van deze unieke brassband. In 2017 werd de fanbase verder uitgebreid, waarmee de teller van hun video’s inmiddels op ruim 40 miljoen views staat.

08.08.2018 Patronaat, Haarlem
Verkoop vanaf 16.05.2018 om 10:00 via www.ticketmaster.nl
09.08.2018 BIRD, Rotterdam
Verkoop vanaf 16.05.2018 om 10:00 via www.bird.nl
10.08.2018 Strijp-S, Eindhoven
Verkoop: www.ticketmaster.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over