Een unieke sfeer-reportage over 10 dagen Lokerse Feesten 2013. Zoals je de Lokerse Feesten waarschijnlijk nog nooit zag, en misschien ook nooit zal zien. Maar daar heb je dan dit prachtige filmpje voor: http://www.youtube.com met o.a. Alice Cooper, Donavon Frankenreiter, Sabaton, Doyle, Netsky, Far East Movement, Seasick Steve, Iggy & The Stooges, Snoop Dog aka Snoop Lion, ...

Binnenkort maken we nog meer namen bekend voor onze 40e feesteditie, maar eerst: LF40 Indoor!

Dit jaar vieren de Lokerse Feesten hun 40e editie. Voldoende reden om een extra feest te bouwen op zaterdag 3 mei 2014 in onze Red Bull Elektropedia Room. De line-up is er opnieuw een om van te smullen!

Yellow Claw

Yellow Claw kent ondertussen iedereen van hun single 'Thunder' met the Opposites en het werk van trap-producer Diplo. Zelfs de grootouders kunnen vrolijk meedoen met de versie met Frans Bauer. Draag alvast die vlag van je land als een cape en zorg dat je op tijd bent en klaar om te gaan!

Cedex & Higher Underground

Cedex en Higher Underground (Republic / Square) gaan keihard op de podia van onder meer Tomorrowland en Star Warz! Met hun explosieve mix van drum'n'bass in al zijn facetten en jarenlange ervaring, weten deze jonge producers hoe ze een publiek kunnen bespelen. De Lokerse MC 3xB komt het vuur extra aanwakkeren. De beuk erin!

Arches

Arches is een Belgisch project van Jochen Sablon (Sound Of Stereo) en Sebastiaan Vandevoorde (Moonlight Matters) dat bezig is met de verovering van Engeland. Ze brengen een nieuwe elektronische sound die voortkomt uit hun liefde voor old school house en new beat. The Magician is alvast fan. Op 7 april volgt hun debuut met onder meer remixes van Sinden en Russ Chimes. Arches... zeg niet dat je het niet wist!

Nadiem Shah

Nadiem Shah is sinds 2003 een van de drijvende krachten achter de muziekredactie van Studio Brussel waar hij hits lanceert in programma's als De Maxx, Sound of Sam en Mish Mash. Ook bij platenfirma N.E.W.S. gaat hij dagelijks op zoek naar de allerbeste nieuwe dansmuziek. Voldoende kennis dus om elk feest van Pukkelpop tot Dour om te toveren in een knaller van een party!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
LF40 Indoor!
Datum: 
zaterdag 3 mei van 21 tot 5 uur
Locatie: 
Stedelijke Fuifzaal, Lokeren

Reservatie:

Meer over