Francesca, de beste vriendin van Violetta in de serie op Disney Channel, zal voor de eerste keer een concert geven in België, dit op 24 april 2015 om 20 uur in het Koninklijk Circus te Brussel.

Opgelet: Enige datum in België!

Lodovica werd op 13 april 1990 in het Italiaanse San Daniele del Friuli geboren. Deze jonge, talentvolle artieste werd in 2012 een echte ster dankzij haar rol in de tv-serie Violetta, een productie van Disney Channel. Sindsdien is ze een groot idool voor jongeren overal ter wereld.

Lodovica is actrice, zangeres, danseres en zelfs componiste, en komt al op erg jonge leeftijd in de showbusiness terecht. Op 16-jarige leeftijd gaat ze studeren aan de MAS, een prestigieuze school in de Italiaanse hoofdstad Milaan, waar ze lessen Musical volgt.

In 2011 neemt ze als achtergrondzangeres deel aan de Europese tournee van de Argentijnse actrice Brenda Asnicar.

Maar in 2012 neemt de carrière van de knappe Italiaanse pas echt een vliegende start. Ze krijgt immers de rol van Francesca aangeboden, de beste vriendin van Violetta in de gelijknamige successerie op Disney Channel. Haar talent voor zang en dans lijkt maar geen grenzen te kennen...

In 2015 gaat Lodovica Comello op wereldtournee met haar album Universo. Op vrijdag 24 april 2015 treedt ze op in het Koninklijk Circus in Brussel. Dit is een uitzonderlijke gelegenheid en de enige datum in België … mis het optreden dus niet!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lodovica Comello
Datum: 
24 april 2015
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over