Na de release van de compilatie cd “Bringing The World The Madness” beginnen Dimitri Vegas & Like Mike op vrijdag 19 december aan hun gelijknamige wereldtour. Meer dan 40.000 kaarten voor de twee shows in het Antwerps Sportpaleis vlogen in een recordtijd de deur uit. Nu vrijdag wordt de aftrap van deze wereldtournee gegeven in hun thuisland. Samen met het creatieve Tomorrowland-team zorgt het bekende dj-duo voor een waanzinnige productie. Voeg er een spectaculaire lichtshow, een stevige dj set en uitzinnige fans aan toe en de avond wordt onvermijdelijk onvergetelijk. Voor wie er niet bij kan zijn dit weekend hebben de broers toch een surprise voorzien: de show wordt volledig live uitgezonden via hun tour-website www.bringingtheworldthemadness.com.

In samenwerking met Hello Bank zal het concert integraal uitgezonden worden en zo kan heel de wereld live deel uit maken van het feest. De after-movie van hun allereerste Bringing Home The Madness concert van vorig jaar telt ondertussen al meer dan 15 miljoen views. Over enkele maanden trekt de “Bringing The World The Madness” productie naar Mexico.

Dimitri Vegas & Like Mike zijn nog maar net verkozen tot nummer twee van de dj wereldranglijst, mochten eveneens de Best Belgian Act award op de MTV EMA 2014 naar huis nemen, reisden de wereld rond en speelden afgelopen maanden over heel de wereld op de meest prestigieuze festivals zoals Electric Zoo (New York), Dream Valley, Creamfields. Dit weekend geven ze het startschot van hun eigen wereldtournee. Tijdens “Bringing The World The Madness” worden alle zintuigen geprikkeld. Dit concert is écht een knaller van formaat om het eindejaar in te zetten. Hun tracks ‘Mammoth’, ‘Wakanda’, ‘Chattahoochee’, ‘Find Tomorrow (Ocarina)’ & ‘Tremor’ laten het Antwerpse sportpaleis op de grondvesten daveren. Deze shows wil je niet missen!

Live stream start om 21:45 CET op www.bringingtheworldthemadness.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dimitri Vegas & Like Mike
Datum: 
Zaterdag 20 december 2014
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen
Meer over