De Schlagerfestival-organisatoren hadden het vorige week al aangekondigd; er zou nog één naam worden toegevoegd aan de indrukwekkende affiche. Na de aankondigingen van de Italiaanse smaakmaker Umberto Tozzi en de verrassende Johan Verminnen, wordt zangeres Lindsay als laatste naam toegevoegd aan de affiche. Het wordt de 7de keer dat de Oost-Vlaamse met de liveband zal schitteren op het Schlagerfestival-podium. De timing is perfect; vrijdag verschijnt haar verrassende nieuwe single ‘Hartstilstand’. Het nieuwe album volgt komend voorjaar. Vanaf 8 november is Lindsay één van de spilfiguren in het nieuwe VIER-programma ‘The Show Must Go On’, waarin reportagemaker Peter Boeckx de kijkers meeneemt achter de schermen van de showbizz. Door haar deelname, zet de zangeres – die de trotse bezitter is van 5 gouden platen en 8 nummer één hits – weer een nieuwe stap in haar carrière. Het Schlagerfestival 2017 vindt plaats tijdens het laatste weekend van maart én op zaterdag 1 april. Tickets kunnen besteld worden op www.hetschlagerfestival.be

Ik zag dat er de voorbije dagen druk werd gespeculeerd over wie die laatste artiest zou zijn die nog zou worden toegevoegd aan de line-up van Het Schlagerfestival 2017. Wel, het is een artieste geworden. Uiteraard ben ik blij dat ik opnieuw ben uitgenodigd op één van de mooiste podia van Vlaanderen. Als ik naar de collega-artiesten kijk, dan weet ik dat het volgend jaar héél plezant wordt”, zegt Lindsay enthousiast.

Met de toevoeging van Lindsay aan de reeds aangekondigde namen Johan Verminnen, Umberto Tozzi, De Romeo’s, Jo Vally, Sasha & Davy, Yves Segers, Willy Sommers, Matthias Lens, Laura Lynn, The Lynn Sisters en presentator Kürt Rogiers, is de affiche van Het Schlagerfestival 2017 compleet.

Hartstilstand

Fans van Lindsay moeten vrijdag alert zijn, want dan verschijnt er een nieuwe single. Na ‘Mijn grootste liefde’, wordt Lindsay geconfronteerd met een ‘Hartstilstand’. “De liefde staat centraal. In mijn dromen kom ik mijn geliefde tegen. Hij staat voor mijn raam en als ik hem zie, dan staat mijn hart, figuurlijk uiteraard, stil. Tekstueel is het dus een combinatie van verliefdheid en mooie momenten die je samen koestert”, zegt Lindsay met een knipoog. Na ‘De grootste liefde’, is ‘Hartstilstand’ de tweede single van het nieuwe album van Lindsay, dat in het voorjaar van 2017 verschijnt.

The Show Must Go On

Dat Lindsay doorheen de jaren gegroeid is als soloartieste, bewijst haar agenda, haar status als artieste en haar deelname aan ‘The Show Must Go On’. Na ‘The Sky Is The Limit’, neemt reportagemaker Peter Boeckx zijn kijkers deze keer mee achter de schermen van de showbizz en daarbij richt hij z’n cameraspots voluit op Lindsay. “Het goede gevoel van ons eerste gesprek werd door Peter en z’n ploeg bevestigd op onze eerste draaidag. Het was even wennen, maar ik heb mij niet anders gedragen omdat de camera’s erbij waren. Ik ben wie ik ben. Peter draait nog steeds. Dit weekend komt hij langs wanneer ik de clip opneem voor mijn nieuwe single ‘Hartstilstand’. De making-of zie je in het programma.

Vrijdag 4 november brengt Lindsay haar nieuwe single ‘Hartstilstand’ uit op het Top Act/Universal Music-label. De single is dan digitaal te koop op iTunes en te beluisteren via streaming. Vanaf 8 november is ze te zien in het VIER-programma ‘The Show Must Go On’. Lindsay staat op Het Schlagerfestival 2017, dat plaatsvindt op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart én op zaterdag 1 april. Tickets zijn te bestellen via www.hetschlagerfestival.be of 07/345.345 (Max. €0,30/Min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: