Gisteren startte de opnames van Koken Met De Sterren, een nieuw kookprogramma dat vanaf het Paasweekend te zien is op MENT TV en TV Limburg. Lindsay is gastvrouw en meester-kok Mario Holtzem (Creatief Culinair Atelier) staat in de Wara in Genk – waar de opnames plaatsvinden – achter het fornuis. Elke aflevering ontvangen Lindsay en Mario ook een bekende Vlaming, die dubbel verrast wordt in de vorm van een lekker culinair gerecht en een gezellige babbel. Lisa del Bo, Sven Ornelis, Pat Krimson en Christoff zijn vandaag in Genk van de partij.

Naast de liefde voor muziek, is Lindsay best wel handig in de keuken. Haar deelnames aan Masterchef – waar ze tweede werd – en Komen Eten zijn daar het mooie bewijs van. In Koken Met De Sterren assisteert Lindsay meester-kok Mario Holtzem. “Tijdens elke aflevering, die twaalf minuten duurt, ontvangen we een Bekend Vlaming, die getrakteerd wordt op een culinaire verrassing en in afwachting op een boeiend gesprek. Mario staat in voor het keukengedeelte en ik laveer tussen het kookgedeelte en het aanrecht, waar ik een leuk gesprek heb met onze gast. In tegenstelling met andere kookprogramma’s staat Koken Met De Sterren dichtbij het publiek. Vandaar ook dat de opnames plaatsvinden in de Wara in Genk, de winkel waar iedereen zich direct thuis voelt”, zegt Lindsay.

Lisa del Bo (10.00 uur), Sven Ornelis (12.00 uur), Pat Krimson (15.00 uur) en Christoff (17.00 uur), waren de eerste gasten die gisteren werden verwacht in Genk. DB Video zorgt voor de opnames. Tijdens het Paasweekend zie je op MENT TV en TV Limburg de eerste uitzendingen van de 16 afleveringen die in het eerste seizoen gedraaid worden. Woensdag 7 april zijn de volgende opnames.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: