Voor de release van Popular Problems, het nieuwste album van Leonard Cohen, gaat Sony Music Belgium op zoek naar ‘s mans grootste Belgische fan. Vanaf morgen ligt Popular Problems in de winkelrekken, tot en met 15 oktober krijgen Belgische fans de kans om een binnenmuur naar keuze te verfraaien met hun favoriete quote van de Canadese dichter, schrijver en muzikant.

De zanger van onder meer ‘Hallelujah’, ‘Suzanne' en ‘So Long Marianne’ staat bekend om zijn aparte levenswijze. Met zijn geheel eigen visie op de wereld is de bijna tachtigjarige Canadees een bron van inspiratie voor velen. Leonard Cohen zingt en schrijft over de meest intense onderwerpen van het menselijk bestaan: geloof, liefde, verlies of dood. “Vanuit die optiek is het idee voor deze wedstrijd tot stand gekomen. Veel fans hebben ongetwijfeld een persoonlijke quote van Leonard Cohen die hen altijd bijblijft - wij willen die quote letterlijk vereeuwigen.”

Cartoonist, illustrator en designer Karl Meersman is al jarenlang fan van Leonard Cohen. Vandaar dat Meersman - op basis van de motivatie van de deelnemers - een winnaar zal kiezen. Hij zal zelf de quote vereeuwigen op de winnende inzending.

Deelnemen kan via www.cohenwall.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over