Lenny Kravitz brengt vandaag zijn nieuwe single ‘Low’ uit. ‘Low’ is de eerste single uit zijn nieuwe plaat ‘Raise Vibration’ dat op 7 september zal uitkomen via BMG. ‘Raise Vibration’ is nu beschikbaar voor pre-order. Stream ‘Low’ HIER

'Low' is een dynamische introspectieve song die gaat over het probleem van vooroordelen in het begin van een relatie. De song heeft een funky filmische groove gelaagd met blazers, strijkers en verschillende lagen zang waarbij de hulp ingeroepen werd van van wijlen Michael Jackson.

Lenny Kravitz verenigt op zijn 11de album ‘Raise Vibration’ opnieuw rock ’n roll, funk, blues en soul. Gedragen door enerzijds jeugdige inspiratie en anderzijds 3 decennia wijsheid en ervaring, staat de plaat garant voor een indrukwekkende wedergeboorte en een gewaagd, helder en briljant oeuvre dat past bij zijn legacy en grenzeloze geest.

Lenny Kravitz bereidt zich voor op de aftrap van de tweede etappe van zijn wereldtournee en zal in België spelen op 15 juni in het Sportpaleis. Volledige tourinfo kan teruggevonden worden op www.lennykravitz.com.

Live

  • 15/06 Sportpaleis, Antwerpen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over