Tom Van Tongerloo
Lakedance 2014

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent de hoogste tijd voor vers Lakedance 2014 nieuws, want dat is er voldoende! De data zijn nog enige tijd geheim gehouden maar vol trots presenteert Lakedance wederom twee edities in 2014, namelijk op zaterdag 7 juni en zaterdag 9 augustus 2014 staat Aquabest in het teken van; Life’s a Beach! Daarnaast lees je hier de goede voornemens van Lakedance, info over de speciale SLAM!FM presale week en de daarbij horende reis naar Thailand die te winnen valt gedurende deze actieweek. Volop nieuws, dus lees snel verder!

Better, not bigger!
Lakedance, geboren in 2005, bij Beachclub Sunrise aan het water van Aquabest heeft in de afgelopen jaren een mooie en gezonde groei doorgemaakt met als hoogtepunt het ongelofelijk vette en uitverkochte feest in augustus 2013. Maar nu is het mooi geweest, Lakedance heeft haar max bereikt en wordt niet meer groter! De focus voor 2014 en komende jaren ligt vol op nog meer beleving en het perfectioneren van het zomerse concept. Met het huidige bezoekersaantal weet Lakedance de intimiteit te waarborgen waar het festival zo om geprezen wordt en kan de organisatie iedere bezoeker een dag vol kwalitatief plezier van jewelste bezorgen. Better, not bigger, dat is waar Lakedance voor staat en gaat in 2014!

Life’s a Beach!
Het thema van aankomende Lakedance editie is; Life’s a Beach! Daarmee zet Lakedance voor even alle negatieve zaken aan de kant en is er alleen ruimte voor zon, zand, water, mooie mensen en vooral veel feestplezier. In het kader van dit thema heeft Lakedance wel iets heel speciaals bedacht; Win een vakantie naar het prachtige Thailand voor 2 personen! Het land van zon, zee, tempels en prachtige stranden ligt dichterbij dan ooit voor degene die een kaartje kopen in de SLAM!FM presale week. Hoe te winnen? Dat lees je hieronder…

SLAM!FM Presale Week
Bemachtig als aller eerste een Lakedance 2014 combi-ticket voor slechts € 50 (ex fee) in de SLAM!FM presale week van zaterdag 25 januari 10:00 uur t/m zaterdag 1 februari 10:00 uur! Je pakt hiermee niet alleen € 10,- korting op een combi-ticket maar je maakt ook nog eens automatisch kans op de te gekke vakantie naar Thailand voor 2 personen, die verloot wordt onder alle kopers van een Lakedance 2014 combi-ticket in de SLAM!FM presale week. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een ticket aanschaffen in de betreffende actieweek en zorgen dat je gegevens kloppen bij het verkoopscherm.

Reguliere tickets
Na de SLAM!FM actieweek zijn er uiteraard weer losse Lakedance juni, augustus en combi-tickets verkrijgbaar, echter worden er dit jaar verkoopfases gehanteerd. De prijs van een ticket voor Lakedance op 7 juni 2014 kost € 35,- (ex fee) in de eerste fase. Een combiticket biedt toegang tot de eerste- en tweede editie van Lakedance en bedraagt € 60,- (ex fee) in de eerste verkoopfase. Let op; deze prijzen worden gehanteerd vanaf 1 februari 2014 en zijn te zijner tijd beschikbaar via www.firstvision.nl/tickets.

Volg Lakedance
Via de Lakedance Facebook en Twitter pagina’s blijft iedereen up-to-date en is alles te lezen omtrent Lakedance. Daarnaast is Lakedance ook te volgen via Soundcloud en Youtube.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lakedance 2014
Datum: 
7 juni 2014
Locatie: 
Aquabest

Reservatie:

Meer informatie
Meer over