Tijd om uit te kijken naar de volgende Labadoux-editie op 1, 2 en 3 mei 2015.

Laïs

Laïs bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden! Met hun knappe meerstemmige zang rijgt dit trio nog steeds het ene succes na het andere aan elkaar. De zingende dames hebben een palmares om u tegen te zeggen, en presenteren dit graag op Labadoux!

Amatorski

Met Amatorski haalt Labadoux een Vlaams buitenbeentje naar Ingelmunster. De groep staat garant voor een unieke sound en verhalende, dromerige songs. Na een tournee door heel Europa is het nu de beurt aan Labadoux.

Geppetto & the Wales

Geppetto & the Wales is nog zo'n jonge, beloftevolle groep. Knappe songs in een folky jasje, overgoten met stevige ritmes én een prachtige meerstemmigheid vormen hun handelsmerk. Op Labadoux kun je genieten van hun gekende live- reputatie.

Adrian Crowley

"De beste singer-songwriter waar je nog niet van hoorde!" Zo omschrijft Ryan Adams Adrian Crowley. Deze Ierse singer-songwriter is begenadigd met een schitterend stemgeluid dat doet denken aan Leonard Cohen of Nick Cave.

En verder nog...

Revere is een Londense band die reeds zijn strepen verdiende in thuisland Engeland. Na een optreden in het fameuze Glastonbury, geven ze nu graag hun visitekaartje af in België. Verder zijn er ook nog de bal folk van Cecilia, de frisse bluegrass van Strograss, de stevige garage-blues van Scrappy Tapes en de ontspannende Ska en Reggae van Bottle of Moonshine.

Nieuwe website

Labadoux pakt uit met een volledig nieuwe website. Vanaf nu staat ons programma en de artiesten centraal, maar kan je natuurlijk ook nog onze nieuwsberichten lezen en alle praktische info terugvinden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Labadoux
Datum: 
1, 2, 3 mei 2015
Locatie: 
Ingelmunster

Reservatie:

Meer over