Ba de uitverkochte shows in het Capitole Gent zijn nu ook de shows in het Ethias Theater Hasselt en de Lotto Arena Antwerpen op respectievelijk 26 en 28 november uitverkocht. Tickets zijn nog verkrijgbaar voor de extra show op 27 november in het Capitole Gent.

Na het overdonderende succes in 2012 met meer dan 25000 toeschouwers, komt Lord of the Dance dit jaar terug naar ons land. Met Lord Of The Dance: Dangerous Games weet Michael Flatley een dansklassieker op spectaculaire wijze nieuw leven in te blazen. De gloednieuwe show van Lord Of The Dance: Dangerous Games combineert het adembenemende precisiewerk van het origineel met een nieuwe enscenering, nieuwe kostuums en een nieuwe choreografie. Onder leiding van Michael Flatley geven 40 jonge topperformers het beste van zichzelf op de nieuwe muziek van Gerard Fahy. Kortom, de gedroomde combinatie van traditie, nieuwe muziek en dans.

De bijzonder innovatieve en baanbrekende choreografie waarmee Michael Flatley in 1994 het Eurovisiesongfestival op stelten zette, deed de danswereld – en dan vooral de Ierse dans – op haar grondvesten daveren. Wat volgde waren uitverkochte shows over de hele wereld. Flatley brak in de voorbije twintig jaar niet alleen alle bezoekersrecords, ook het tapdansrecord in het Guinness Book of Records moest er met 35 ‘taps’ per seconde aan geloven.

In November komt Michael Flatley’s nieuwe productie “Dangerous Games “ naar België, een niet te missen dansspektakel dat ook bij u in de buurt halt zal houden!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lord Of The Dance
Datum: 
27 november 2015
Locatie: 
Capitole, gent

Reservatie:

Meer over