Op vraag van Openluchttheater Rivierenhof stelt Arsenal nog één keer het filmconcert ‘Dance! Dance! Dance!’ voor. Een uitgelezen kans voor iedereen die het unieke spektakel heeft gemist de voorbije jaren. Snel zijn is de boodschap!

Dance! Dance! Dance! is een symbiose van film en live elektronische muziek. Muziek en beeld vertellen samen het verhaal van Furu, een Japanse muzikant die geconfronteerd wordt met geesten uit het verleden. De film werd geschreven en geregisseerd door Hendrik Willemyns (Arsenal) in Japan.

Het filmconcert ging op 22 oktober 2014 tijdens FilmFest Gent in première. Daarna speelde Arsenal een tournee in verschillende Vlaamse concertzalen en culturele centra. Arsenal zal op 29 augustus 2017 nog een laatste keer fans laten genieten van het unieke concept.

Dance! Dance! Dance! is niet enkel een film, het is ook niet enkel een Arsenal-concert. Het is een filmconcert met een unieke symbiose tussen beeld en muziek, of in de woorden van geschreven pers:

  • "Het filmconcert Dance! Dance! Dance! is een ervaring waar geen 3D-bril tegenop kan” **** (De Standaard)
  • "Pure poëzie voor oren en ogen waarin het heerlijk verdwalen is.(Metro)
  • “Arsenal zoals je ze nog nooit gezien hebt. Een poëtisch samenspel tussen beeld en muziek” (De Morgen)
  • “De samenhang tussen een film en zijn soundtrack was nog nooit zo smooth, zo vlot en zo omverblazend als nu.” (Het Nieuwsblad)
  • "Een audiovisuele roadtrip door Japan, met vernuftige montages, strak getimede muzikale intermezzo’s en vleugjes humor" **** (Focus Knack)

Mis deze kans niet.

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 19 mei 2017 via www.oltrivierenhof.be. Het volgende Arsenal-album en bijhorende nieuwe langspeelfilm worden verwacht begin 2018.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Arsenal
Datum: 
29 augustus 2017
Locatie: 
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne

Reservatie:

Meer informatie
Meer over