Morgen kan je op Studio 100 TV kijken naar de laatste aflevering van “K3 Kan Het”. Maar niet getreurd, want in oktober 2014 komt er een tweede seizoen van "K3 Kan Het" en gaan Karen, Kristel en Josje opnieuw op missie om de leukste kinderdromen te vervullen.

"K3 Kan Het" marathon

Op 15, 16 en 17 augustus kan je op Studio 100 TV nog eens dubbel en dik genieten van de vakantie tijdens het K3 weekend. Kijk op vrijdag en zaterdag naar het volledige eerste seizoen van "K3 Kan Het" en op zondag naar de filmpremière van "K3 Bengeltjes". Deze vierde K3-film was een echte bioscoophit met maar liefst 565.000 bezoekers in de Benelux. "K3 Bengeltjes" zal voor de eerste keer uitgezonden worden op televisie.

laatste aflevering "K3 Kan Het" - zaterdag 26 juli, 9u

Om wensen van kinderen te vervullen gaan de K3’tjes ver, heel ver. Ook als dat inhoudt dat je in het ijskoude water van de Noordzee moet springen. Want dat is de wens van Merit (7 jaar): net als haar mama en papa wil ze een keertje ‘ijsberen’. Josje zorgt alvast voor de gepaste afkoeling… of was het opwarming?

Floor (5 jaar) mag vandaag doen waar alle kinderen van dromen : een snoepwinkel plunderen! Kristel helpt haar bij het vervullen van haar grote wens : een snoepjurkje maken. Naald, draad en kilo’s snoepjes later kan ze het kleedje aanpassen en er lekker van smullen.

Karen zoekt vandaag het avontuur op samen met de zusjes Elise en Helena (7 jaar en 9 jaar). Elise is een dappere meid van 7 die niet snel bang is. Een touwenparcours op acht meter hoogte met als hoogtepunt een heuse deathride vormt de uitdaging van vandaag. Wie durft?

Heb je de aflevering gemist kijk dan op zondag om 17u naar de herhaling. Volgende week kan je ook nog van maandag tot donderdag om 17u40 kijken naar een aflevering van K3 Kan Het. Meer info via http://www.studio100.eu/be-nl/k3/kanhet

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over