6 actrices fietsen, zingen en acteren in een heerlijke feel-good komedie! 6 vriendinnen gaan elk jaar samen enkele dagen fietsen in Frankrijk in de streek van de Sancerre. Ze noemen het, Le Tour des Tîtes: de Tietentour.

6 paar billen in lycra zingen zich omhoog op dunne tubes, dalen af met in de rug de swingende hits van onder andere: ZaZ, Les Poppy’s, Axelle Red, Francoise Hardy, France Gall, Michel Fugain, Jaques Dutronc…

6 enthousiaste cyclistes trappen zich in conditie, demarreren op de heuvels van de Sancerre, vervloeken de gesnoepte extra kilo’s en teisteren hun kapsels met de onvermijdelijke fietshelmen.

6 eigenzinnige en rusteloze vrouwen delen lief en leed op en naast de fiets.
Soms triest en ontroerend, meestal vrolijk en ongezouten. Hun vertrouwen krijgt flinke klappen maar gelukkig neemt de vriendschap altijd weer de bovenhand!

6 dappere dames weigeren zich gewonnen te geven aan de tand van de tijd. Met humor en zelfspot, nemen ze geen blad voor de mond en bezorgen je een heerlijke avond puur theater!

Zadelpijn: een herkenbare, knotsgekke komedie voor zowel vrouwen, als mannen. Er zijn meer dan 6 redenen om dit niet te missen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zadelpijn
Datum: 
Vanaf 28 januari 2017
Locatie: 
Forttheater, Edegem

Reservatie:

Meer over