Een certitude in de geschiedenis van Belpop en ver daarbuiten op de kalender gesignaleerd: zus-broerformatie K's Choice komt op dinsdag 19 mei Nijdrop inpakken.

De groep verantwoordelijk voor tijdloze hits als Not An Addict en Almost Happy is helemaal terug. In 2015 stapt K’s Choice opnieuw op het voorplan met een gloednieuw album 'The Phantom Cowboy'. Na tal van carrièrewendingen (waaronder solowerk van Sarah en Gert Bettens’ eigen band) komen broer en zus opnieuw naar buiten met een rockalbum pur sang, geproducet door niemand minder dan Alain Johannes, trouwe kompaan van Foo Fighter Dave Grohl en muzikant/producer van onder meer QOTSA, Them Crooked Vultures, Mark Lanegan en Live.

Met Johannes aan het roer kiest de Antwerpse band voor een album dat opnieuw aanknoopt bij het rauwere werk van 'Paradise In Me' en 'Cocoon Crash'. No-nonsense pop/rock die probleemloos oude en nieuwe fans zal overtuigen. De eerste single Private Revolution vertoeft ondertussen al enkele weken op Studio Brussel en Radio 1.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
K's Choice
Datum: 
Dinsdag 19 mei 2015
Locatie: 
Nijdrop, Opwijk

Reservatie:

Meer over