Drie extra voorstelling aangekondigd

Eén maand voor de première zijn alle 5000 kaarten voor ‘Blind Date’ de deur uit. Vlaanderen heeft duidelijk zin in deze komedie in regie van Sven De Ridder met Karen Damen, Kürt Rogiers, Manou Kersting, Aron Wade en Peter Van Asbroeck. De speeldata in het Fakkeltheater zaten helemaal vol. Daarom wordt op 17, 18 en 19 februari uitgeweken naar het grotere Theater Elckerlyc te Antwerpen voor nog eens drie extra voorstellingen.

Laatste drie extra voorstellingen voor Blind Date wegens groot succes - deze keer in Theater Elckerlyc Te Antwerpen

Het is duidelijk, Vlaanderen kijkt uit naar ‚Blind Date’. Reeds één maand voor de première gingen alle 5.000 kaarten de deur uit ! Karen Damen en haar collega’s kondigden enkele weken geleden reeds vier extra voorstellingen aan in het Fakkeltheater te Antwerpen, maar ook deze waren in een mum van tijd uitverkocht. Regisseur Sven de Ridder reageert enthousiast: "Er wordt nogal wat afgelachen tijdens de repetities. Ik kan niet wachten om aan de theaterbezoekers het resultaat te tonen!”.

Producenten James Cooke en Bob Jennes kondigen nu voor een laatste keer extra voorstellingen aan: "Op 17, 18 en 19 februari zullen Karen Damen, Kürt Rogiers, Manou Kersting, Aron Wade en Peter van Asbroeck nog één weekend het beste van zichzelf geven. We moeten uitwijken naar Theater Elckerlyc, omdat het Fakkeltheater na ons onmiddellijk een andere productie heeft staan.”

"Blind Date" - Daten is nog nooit zo plezant geweest - vanaf 6 januari 2017 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Nadat haar huwelijk op de klippen liep, besluit ‘zotte doos’ Daisy Pront zich in te schrijven voor het populaire dating programma ‘Blind Date’, gepresenteerd door de populaire en flamboyante presentator Willem Verpoten. De eeuwige optimist Daisy hoopt zo haar prins op het witte paard te ontmoeten en uiteindelijk de reis van haar leven te maken. Maar zijn die onbekende mannen ‘achter de wand’ wel haar type? En verandert de ultieme droomtrip niet in haar grootste nachtmerrie?

‘Blind Date' wordt gemaakt door hetzelfde productiehuis dat eerder al televisieprogramma’s naar de scène bracht met o.a. ‘Fawlty Towers’, ‘Komen (vr)Eten’, ‘Boer zocht vrouw’, ‘Het leven zoals het is… De Wijkagenten’, 'Aspe' en zeer onlangs nog 'Schone Schijn 2'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Blind Date
Datum: 
17, 18 en 19 februari 2017
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over