Opgepast, dit gaat swingen! Het trio met de gouden vingers uit de familie Durham kondigt een nieuwe plaat aan, en gaat opnieuw op tournee!

Volgend op het prachtige 'Smoking in Heaven', dat verscheen in 2012, zal 'Kitty, Daisy & Lewis The Third' in de winkelrekken liggen vanaf 26 januari. Voor dit nieuwe album deden Lewis en zijn zussen een beroep op Mick Jones, de legendarische gitarist van The Clash, die vier maanden lang de touwtjes in handen hield tijdens de repetities, de opnames en de productie voor het nieuwe album. Als fan van het eerste uur, is Mick de eerste producer die met het trio samenwerkt. Kitty, Daisy & Lewis bleven trouw aan hun old school-purisme en brachten hun nieuwe bondgenoot naar een gloednieuwe opnamestudio in een voormalig Indisch restaurant in Camden Town.

De drie beloftevolle muzikanten lieten zich inspireren door de diepe wortels van de muziek: blues, rhythm & blues, country, jungle drums, gospel... de twee zussen en hun broer rijgen met succes en een groot enthousiasme talloze genres aan elkaar. Ze gaven hun visitekaartje al meermaals af op het podium, tijdens concerten die telkens een hele beleving zijn, met de harmonica van Kitty, het boeiende gitaarwerk van Lewis en het stevige drumtempo van Daisy die de kijker meenemen op een onweerstaanbare reis door de tijd. De drie schakelen vlotjes om tussen hun favoriete instrumenten, en halen er geregeld de banjo, de ukelele, de accordeon of de xylofoon bij.

De jonge groep loopt over van energie en heeft nog een reeks mooie verrassingen voor ons in petto! Kitty, Daisy & Lewis zullen op zaterdag 21 februari op het podium staan in de Ancienne Belgique! De ticketverkoop start op vrijdag 31 oktober vanaf 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kitty, Daisy & Lewis
Datum: 
Zaterdag 21 februari 2015
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over