Speciaal voor hun 15de verjaardag gaat de KetnetBand op tournee met een heuse verjaardagsshow. Op het Gala van de Gouden K's gaven Charlotte, Sien, Thomas & Maureen al een voorproefje en morgen zijn ze te gast in Ketnet King Size. Ze komen er vertellen over de 15de verjaardag van de KetnetBand en over hun verjaardagsshow, en ze stellen hun nieuwe single voor. Zaterdag 24 januari vanaf 8.30 u. op Ketnet.

15 jaar KetnetBand

De KetnetBand is al vijftien jaar de meest swingende kidsband van het land en dat moet gevierd worden. Sinds 2000 reist De KetnetBand door het land met hun swingende en knettergekke muziekprogramma. Ze zijn te zien op de grote Ketnet-evenementen en op allerlei evenementen voor kinderen.

Verjaardagsshow en nieuwe single

Speciaal voor hun verjaardag heeft de KetnetBand een geweldige verjaardagsshow in elkaar geknutseld. Daarin brengen de vier vertrouwde televisiegezichten samen met hun muzikanten een wervelwind van hits, meezingers en klassiekers in het kinder- & jeugdgenre. Het wordt ongetwijfeld hét verjaardagsfeestje van het jaar.

Om het feest alvast goed in te zetten, dook De KetnetBand in de studio voor een nieuwe single. Die komen ze voorstellen op zaterdag 24 januari in Ketnet King Size. Het is - hoe kan het ook anders - een verjaardagslied, meer bepaald Het Ketnet verjaardagslied.

Bekende namen

Momenteel bestaat De KetnetBand uit Thomas Van Goethem (Ketnetters kennen hem als Sam in De 5e boog en zijn stem van de vele teken- en langspeelfilms die hij insprak als stemacteur), Maureen Vanherberghen (één van de Helden in het gelijknamige Ketnet-programma en het gezicht van Broodje Kaas op Ketnet), Charlotte Leysen (Ketnet-wrapper sinds 2011 en een van de acteurs in Junior Musical) en Sien Wynants (Ketnet-wrapper sinds 2012 en presentatrice bij Studio Brussel).

Charlotte, Sien, Thomas & Maureen te gast in Ketnet King Size op zaterdag 24 januari op Ketnet

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over