Leek 2013 dankzij singles Don't Look Back en Home Again al hét jaar voor Kensington, dit jaar gooide de Utrechtse band daar met Streets en All For Nothing nog een schep bovenop. En daar stopt het niet. Na het uitkomen van derde album Rivals op 8 augustus a.s., Lowlands een week later en een najaarstour die al maandenlang is uitverkocht, volgt op 20 februari de Heineken Music Hall. Kaarten voor de HMH-show kosten €27,50 en zijn vanaf vrijdag te koop.

Kensingtons succes komt niet uit het niets, maar wel snel. Debuutalbum Borders verschijnt in de zomer van 2010. Opvolger Vultures (met singles We Are The Young, Send Me Away, Don't Look Back en Home Again) volgt een kleine twee jaar later en bouwt het succes uit. Volgende week verschijnt Rivals, het derde album dat werd voorafgegaan door Streets (Kensingtons grootste hit tot nu toe) en All For Nothing (titelsong van Bloedlink).

Uitverkocht

In vier jaar tijd groeit Kensington uit van een hardwerkend viertal dat kleine zalen weet te vullen met een almaar groeiende groep fans tot een rockband die in november en december van dit jaar de 12 grootste Nederlandse clubs in no-time uitverkoopt. Op 20 februari 2015 wordt die concertreeks bekroond met een exclusief optreden in de Heineken Music Hall, waar de Utrechters zullen uitpakken met een bijzondere show en verschillende supportoptredens.

Ticketinfo

Kaarten voor het HMH-optreden van Kensington kosten €27,50 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via Eventim.nl. De ticketverkoop start vrijdag 1 augustus om 10:00 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kensington
Datum: 
20 februari 2015
Locatie: 
Heineken Music Hall, Amsterdam

Reservatie:

Meer over