Vorige zaterdag bouwde K3 een groot feest in de Ethias Arena, toen de nieuwe K3 Show daar in première ging! Voor het eerst stonden de meisjes op rolschaatsen op het podium én brachten ze hun allernieuwste single Whoppa!. Bij die single hoort een fantastische nieuwe clip, die vanaf 24 maart te zien is op Studio 100 TV en op het K3 YouTube-kanaal:

De clip is één groot feest, zit vol humor en heeft ook een stoere kant. Er zijn streetdancers, skaters, BMXers en rolschaatsers te zien. K3 swingt er te midden van dat alles op los in een fantastische rollerdisco outfit!

De nieuwste show van K3 is een super spannend spektakel met vele grote K3-hits én met nieuwe K3-liedjes.

K3 Vlindershow
Koningin Viola komt K3 uitnodigen om op te treden tijdens het grote nectaroogstfeest in Vlinderland. Mottige Mot maakt echter van haar afwezigheid gebruik om de vlinders te bevriezen en de macht over te nemen in Vlinderland. Uiteraard laten Hanne, Klaasje en Marthe dit niet zomaar gebeuren en zij binden de strijd aan met Mottige Mot. Het wordt een gigantische uitdaging, want Mottige Mot stuurt drie grote natuurkrachten op hen af. Het wordt een spannend avontuur…

Tourschema
  • 7 & 8 april - Kursaal Oostende
  • 12 & 13 mei - Lotto Arena
  • 19 & 20 mei - Flanders Expo

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over