Na het recente succes van haar debut single “Lie Machine”, die top 20 behaalde in de nationale charts, én mocht rekenen op de steun van internationale airplay en media vinden wij dat het hoogtijd is voor een opvolger.

Jelle bewees meermaals dat ze van vele markten thuis is. Ook als artiest wil ze zich van haar beste kanten laten zien. We herinneren allemaal haar veelbesproken videoclip “Lie Machine” , waarin ze op fictieve wijze laat zien dat ze absoluut niet bang is om met vuur te spelen,... Juist, die ja!

Deze keer geen vuur of geweld, maar vooral véél zon en fun in een girly roadmovie. De winter loopt bijna op zijn einde, de dagen worden steeds wat langer,… en daar zijn ze eindelijk! De eerste langverdoken lentekriebels! Dat is exact het gevoel wat deze nieuwe single bij je zal oproepen.

Another Day verteld het verhaal van een relatie die helaas tot zijn einde liep. Maar niet getreurd. “What doesn’t kill you, only makes you stronger!”. Deze vrolijke catchy pop track met elementen van piano, gitaren en een stevige beat leunen perfect aan bij Jelle haar veelzijdige vocals. Wees gewaarschuwd, je zal meteen verliefd worden!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over