Mysterie, macht, angst en glamour, dat is waar het om draait in de gloednieuwe reeks Scream Queens. Vanaf zondag 14 januari 2018 start Q2 om 22.40 met het eerste seizoen van de Golden Globe-genomineerde reeks. De komische horrorreeks, van de makers van American Horror Story en Glee, is een moderne versie van het klassieke whodunit-verhaal waarin het Kappa Kappa Tau-huis op de Wallace Universiteit geterroriseerd wordt door een seriemoordenaar. Scream Queens werkt met een mooie cast, waaronder Emma Roberts (Scream 4), Jamie Lee Curtis (Halloween), Lea Michele, Keke Palmer, Taylor Lautner, en gastrollen van Ariana Grande, Niecy Nash, Chad Michael Murray en Nick Jonas.

HET VERHAAL: WIE IS DE SERIEMOORDENAAR OP DE UNIVERSITEIT?

Chanel Oberlin (Emma Roberts) staat aan het hoofd van Kappa Kappa Tau en leidt een van de meest populaire vrouwelijke studentenverenigingen op Wallace Universiteit samen met haar drie volgers: Chanel #2 (Ariana Grande), Chanel #3 (Billie Lourd) en Chanel #5 (Abigail Breslin). De decaan van de universiteit, Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis), is geen fan van de vereniging en zorgt ervoor dat Chanel verplicht is om iedereen toe te laten tot Kappa Kappa Tau.

Veel meisjes besluiten zich aan te melden, waaronder Grace (Skyler Samuels) en Zayday (Keke Palmer). Nadat de meisjes zijn toegelaten, blijkt er een seriemoordenaar rond te lopen op de campus: de Rode Duivel. De hamvraag is: zullen de Kappa Kappa Tau-meiden de identiteit van de moordenaar te weten komen? En wie zal het overleven wanneer iedereen de Rode Duivel kan zijn?

SCREAM QUEENS - SEIZOEN 1 NIEUW BIJ Q2 VANAF 14 JANUARI 2018 ELKE ZONDAGAVOND OM 22.40

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over