Om de komst van de langverwachte Dreamliner “Star Wars” van All Nippon Airways op Belgische bodem te vieren, hebben Disney, ANA en Brussels Airport alles uit de kast gehaald. 200 fans werden uitgenodigd om de landing en de doop door de brandweer van Brussels Airport van dit fantastische toestel van de Japanse maatschappij persoonlijk mee te maken.

“Ik ben zeer verheugd om ieders enthousiasme over de komst van ANA’s Star Wars R2D2 Jet op Brussels Airport vandaag te kunnen delen. ANA is haar samenwerking met Star Wars in april dit jaar gestart en onze partnerschap zal de komende vijf jaar voortduren. Aan boord kunnen passagiers alle zes eerste Star Wars films bekijken, en in het geval van het R2D2-toestel hebben we subtiele elementen voor Star Wars fans aangebracht, zoals R2D2 zitjes en bekers, onze verlichting is geïnspireerd op de lichtzwaarden. Ik hoop dat deze fantastische samenwerking ertoe zal bijdragen dat ANA een bekend gezicht wordt onder het Belgische publiek”, zegt Moriyuki Tanemura, Country Manager ANA Belgium – France.

“Behalve de buitengewone gebeurtenis om het R2D2 Star Wars toestel op Brussels Airport te ontvangen, zijn we ook zeer vereerd om de nieuwe Dreamliner 787-900, de grootste Boeing 787, uit de vloot van All Nippon Airways, te mogen verwelkomen. Dit getuigt van het vertrouwen dat de Japanse maatschappij ons schenkt en zet nog eens in de verf hoe belangrijk de rechtstreekse verbinding is tussen Tokio en Brussel voor het toerisme en de economie”, voegt Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport, eraan toe.

« We zijn vereerd om deel uit te maken van deze speciale dag en om deze bijzondere gebeurtenis te vieren met Brussels Airport en ANA. Samen met alle Belgische Star Wars fans verheugen we ons op de release van Star Wars: The Force Awakens in België op 16 december. The Force is still strong”, zegt Peter Fitton, Country Manager Disney Benelux.

Star Wars: The Force Awakens is vanaf 16 december 2015 in alle Belgische bioscopen te zien. Meer info via www.starwarstheforceawakens.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over