Vanaf 10 januari 2015 ziet de allereerste ASPE in het theater het levenslicht. Succesauteur Pieter Aspe sloeg de handen in elkaar met regisseur Frank Van Laecke en theaterproducent Uitgezonderd. Theater! Vlaanderen krijgt een echte topcast aan het werk te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen tijdens het theaterstuk "ASPE. Moord in het theater!". Het wordt een voorstelling die interactief is opgezet. Om van het stuk een echte totaalbelevenis te maken voor het publiek is inspecteur Van In (Herbert Flack) op zoek naar figuranten. Dit stuk gaat nadien ook op toernee door Vlaanderen.

Inspecteur van is misschien wel op zoek naar jou! Bekijk HIER alvast zijn oproep.

Naast Herbert Flack als inspecteur Van In, vertolken Kadèr Gurbuz, Peter Van De Velde, Niels Destadsbader, Frans Maas, Bob De Moor, An Vanderstighelen, Jan Schepens en Debbie Crommelinck de andere beklijvende rollen in dit stuk dat geregisseerd wordt door Frank Van Laecke.

Voor wie graag naast en met deze topcast wil schitteren in het theater, kan deze figurantenoproep wel eens een unieke kans zijn. Het is alvast een hele belevenis om een repetitie mee te maken met deze acteurs onder begeleiding van de bekende regisseur Frank Van Laecke. Dankzij deze figuranten loopt de magie van het stuk gewoon verder doorheen het theater, in de foyer, tijdens het stuk en in de pauze. De rollen zijn zeer uiteenlopend.

Vereisten:

  • Mannen en vrouwen
  • Verschillende types (minimumleeftijd 22 – maximumleeftijd 55)

Beschikbaarheid:

December 2014 tot en met maart 2015

Inschrijven:

Stuur je bio met geactualiseerde foto naar: figuratie@uitgezonderd.be voor 20 oktober 2014.

Praktisch:

Indien je voldoet aan alle vereisten en doorheen een eerste selectie raakt, zal je uitgenodigd worden.

Voor meer info en praktische vragen: figuratie@uitgezonderd.be

Van 16 januari tot en met 1 februari 2015 is deze voorstelling onder andere te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen (Frankrijklei). Voor de fans die hun stoeltje in de zaal nu al willen vrij houden, kunnen we melden dat ze alvast hun tickets kunnen boeken via www.elckerlyc.be op het welgekende ticketnummer 070 691 002.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: