Met het gloednieuwe album 'EVOLVE' onder de arm, en een hele lijst concertdata in Noord-Amerika reeds bevestigd, kondigt Imagine Dragons vandaag tourdata aan voor Europa en UK. Het Europese luik van de 'EVOLVE World Tour' gaat van start in België! Op vrijdag 16 februari in het Antwerps Sportpaleis.

De meervoudig platinum en Grammy Award-winning band trekt van grote zaal naar grote zaal doorheen Europa en Verenigd Koninkrijk vanaf begin 2018. Alle tourdata vind je hier. De ticketverkoop voor de 'EVOLVE World Tour' en de show in het Antwerps Sportpaleis start op vrijdag 22 september om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Het nieuwe album “EVOLVE” is, sinds de release op 23 juni, een kletterend wereldwijd succes. Het album behaalde het hoogste aantal streams ooit in de eerste releaseweek voor een alternatieve poprockband. Nu al platinum in 5 landen, en goud in 12 andere, waaronder België, en USA, waar het het enige poprockalbum dit jaar is met zulke prestatie. De teller van het aantal wereldwijde Spotify streams gaat inmiddels al over het biljoen en blijft aantikken. Ook de singles zijn wereldwijde hits. “Believer” verbrak het 13-jaar oude record van alternative radio in de VS en stond daar maar liefst 12 weken op #1. Huidige single “Thunder” verzamelde al meer dan 331 miljoen streams wereldwijd, en staat momenteel bovenaan in de Belgische charts. Beide singles zijn platinum in België.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Imagine Dragons
Datum: 
vrijdag 16 februari 2018
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over