Zangeres en actrice Lea Salonga zal Il Divo vergezellen tijdens de Europese tournee ‘Il Divo – A Musical Affair: The Greatest Songs Of Broadway Live’, die op 18 oktober van start gaat. 

Elk van hun concerten van deze tournee zal eens te meer schitteren dankzij de krachtige stem en de verwoestende charme van een gaste van het kaliber van Lea Salonga, die het spektakel zal versterken met solostukken en duo-optredens samen met het viertal. Dat belooft romantische en emotionele versies van klassiekers als “Some Enchanted Evening” (South Pacific), “Tonight” (West Side Story), “Memory” (Cats) of “Can You Feel The Love Tonight” (The Lion King).

Met groot enthousiasme verwelkomt Il Divo Lea Salonga dus mee op tour. De actrice en zangeres uit de Filippijnen liet zich opmerken op podia in Londen, dankzij haar indrukwekkende rol in de muzikale komedie Miss Saigon. Vervolgens startte ze haar Broadway-carrière, die haar meerdere onderscheidingen opleverde, waaronder een Tony Award. Zij is daarnaast de eerste Aziatische die de rol van Eponine voor haar rekening nam in de Broadway-musical ‘Les Misérables’, waarna ze verderging in de rol van Fantine. In de cinemawereld verwierf ze bekendheid doordat ze haar stem leende aan de zangstukken van prinses Jasmine in Aladdin, net als aan Fa Mulan in de tekenfilms Mulan en Mulan II.

De tournee ‘Il Divo – A Musical Affair: The Greatest Songs Of Broadway Live’ is de vierde wereldtournee van deze groep. Het viertal zal dit jaar voor de gelegenheid 138 concerten spelen in zes continenten, en dat gedurende een periode van 10 maanden. Na hun grootste Japanse tournee (inclusief vier uitverkochte avonden in het prestigieuze Budokan), trekt de groep in het najaar opnieuw naar Noord-Amerika en Europa. Hierbij hoort ook een langverwacht concert bij ons, op 15 oktober in het Paleis 12 van de Brussels Expo! Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar, aarzel dus niet!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Il Divo en special guest Lea Salonga
Datum: 
Woensdag 15 oktober 2014
Locatie: 
Paleis 12, Brussel Expo

Reservatie:

Meer over