Vanaf 22 januari gaat Iedereen beroemd 100 dagen lang op zoek naar de 'Homo universalis'. In deze nieuwe, uitdagende rubriek zoeken ze naar de man of vrouw die alles kan, oftewel: de sterkste is in 99 achtereenvolgende opdrachten.

100 kandidaten wagen hun kans. Elke dag krijgen ze een nieuwe opdracht, gaande van een bal vangen, over puzzelen met Steve Tielens, geblinddoekt de uitgang vinden, fitnessen met de Coach, taaltesten met Kurt Van Eeghem, dansen met Discobaar A Moeder… tot appelsienen persen. Elke dag valt er iemand af. Tot er maar één man of vrouw overblijft, op het einde van dit seizoen van Iedereen beroemd: de Homo universalis.

Maar waarom staan deze mensen al die beproevingen door? De superman of -vrouw kan genieten van een jaar lang gratis vakanties, aangeboden door Neckermann. Daarnaast krijgt hij of zij natuurlijk de eer om de exclusieve titel van homo universalis te dragen.

Walter Grootaers, de zeer ervaren en zelfverklaarde homo universalis van Lier, spreekt de voice-over van deze nieuwe rubriek in.

'Homo universalis' in Iedereen beroemd: vanaf 22 januari, elke weekdag rond 19.40 uur op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over