Lieven Scheire ontvangt op woensdag 4 maart actrice Ruth Beeckmans met open armen in de Schuur, en zij krijgt het meest verboden hemd in de televisie aan! Henk Rijckaert heeft dan weer een echte straalmotor gebouwd en morgen gamen de jongens er ook op los in de supermarkt.

Ruth Beeckmans draagt het meest verboden hemd voor op televisie. Verboden omdat het vol met streepjes staat, en op televisie geeft dat een heel vreemd effect. En ze doet er meteen een zwoel dansje in. Maar je kan met dat effect dus ook heel creatieve animaties mee maken, en dat bewijzen Bart en Henk in het SMAK in Gent.

Verder in De Schuur van Scheire:

  • Henk heeft zelf een straalmotor gebouwd! Jawel, een echte straalmotor! Eentje die tot 5000 graden warm wordt, en waar metershoge vlammen uitkomen. En om dat nu eens niet op een vliegtuig te zetten, heeft hij die straalmotor op een bakfiets gemonteerd. Henk test dus de meest onveilige bakfiets ter wereld, en het wordt héél warm onder zijn achterwerk.
  • En tot slot: De jongens gaan reallife gamen in de supermarkt! Lieven Scheire, Henk Rijckaert, Bart Van Peer en Kurt Beheydt gebruiken de selfscanners in de supermarkt, om er hun eigen game mee te gaan spelen. Tussen de winkelende mensen door spelen ze hun spel, en proberen ze elkaar af te knallen met de laserscanners.

De schuur van Scheire: op woensdag 4 maart om 21.05 uur op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: